Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Yeni Yıl İçin Kart Örnekleri

Tepki Skoru
0
arkadaslar bız yenı yılı kutluyoruz ve burda cocuklarımıza bır yılın bıtıp yenı bır yıla gırdığımızı yanı zaman kavramını asılıyoruz bu kartlarda antalıan noel ve bızım adet gelenek göreneklerımızde yerı olmayan seyler daha dıkkatlı olupp amacımıza uygun faalıyetler yaptıralım ...

Tepki Skoru
0
arkadaslar amacımız bır yılın bıtıp yenı bır yıla gırdığımızı cocuklara anlatmak kı buda zaman kavramına gırıyo yanlız etkınlıkler noellle bagdaslastırılmıs lutfen bız noel kutlamıyoruz adettlerımızde olmayan seyler amacımızdan sapmayalım...

Tepki Skoru
0
Sevgili arkadaşlar, konuşulan konu hakkında anlaşılan birçoğumuzun bilgi eksikliği var..
Ooel baba figürü salt hıristiyan dininin bir figürüdir. Bunun çağdaşlıkla yada çağ dışılıkla uzaktan yakından bir alakası da yok, bu sembolü yıllarca hatta yüzyıllarca hıristiyan misyonerler hıristiyanlığın sembolü olarak şirin bir yaşlı, sakallı ve sempatik dede olarak lanse ederek hıristiyanlığa ait insanların şuuraltına bir imge yerleştirmektedirler. bakın burada bazı arkadaşlar bu konu aleyhine fikir beyan edenleri çağ dışılıkla falan itham ediyor bu aslında o kadar komikk ki.. çünkü bu portreye benzer bir müslüman türk ermişi yada velisi yada ozanı ne olursa olsun bir sakalllı cüppeli ( tıpkı noel baba gibi) bir resmi koysa nasıl düşünülürdü merak ediyorum..
bu sembolü biz müslüman türklerin kesinlikle kullanmaması gerekir, hem örfi hemö dini hem milli açıdan son derece yanlış.. bu konuda herkesi daha fazla duyarlı oolmaya davet ediyorum..
TAVSİYEM: o kadar yaşlı sakallı ve sempatik bir figür istorsanız NASRETTİN HOCA'yı koyabilirsiniz.hem kültürümüze hem örflerimize daha uygun ve layık olduğunu düşünüyorum.
Üstelik noel babadan da daha akıllı ve sevecendir..:)

Tepki Skoru
0
arkadaşlar kendinizce haklı olabilirsiniz bu tip kartlara karşı iseniz kimbilir nelere karşısındır

Tepki Skoru
0
merhabalar ben yeni üyeyimde nasıl görebilirim örnekleri açamıyorum yardımcı olursanız çok sevinicem şimdiden tşk ler

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle