arkdaşlar bu ilk kez başıma geliyor ilk görev olduğu içinde yeterince acemilik çekiyorum ama elimden geleni yapmaya çalışıyorum...öğrencilerimin çoğu kış mevsiminden dolayı eve gidip gelmekten soğuk aldı ve çok hastalandılar...ilköğretimdeki abileriyle gidip geldikleri için çabuk soğuk alıyorlar...bugün sadece 4 öğrencim vardı sınıfta...
bende veliler toplantısı yaptım...öğle paydosunda öğrenciler sınıfta kalacak akşam da bir saat erken çıkacaklar; velilerle bu kararı aldık...çocuklar için en uygun olanı bu diye düşündüm..
ama asıl mesle şu.Çocukların saat 08:30 geliş saati 13:30 çıkış saatleri olacak ...
1.Planı nasıl uygulayacağım konusunda fikir verebilirsiniz..
2.beslenme saatlerini nasıl ve hangi saatler arasında yapmalıyım..(Herhalde iki kez beslenme yiyecek çocuklar)
3.Beslenme listelerine neler yazmalıyım...
bu konuda fikirlerinizi ve tavsiyelerinizi bekliyorum...şimdiden herkese teşekkür ediyorum...sevgiyle kalın...
bende veliler toplantısı yaptım...öğle paydosunda öğrenciler sınıfta kalacak akşam da bir saat erken çıkacaklar; velilerle bu kararı aldık...çocuklar için en uygun olanı bu diye düşündüm..
ama asıl mesle şu.Çocukların saat 08:30 geliş saati 13:30 çıkış saatleri olacak ...
1.Planı nasıl uygulayacağım konusunda fikir verebilirsiniz..
2.beslenme saatlerini nasıl ve hangi saatler arasında yapmalıyım..(Herhalde iki kez beslenme yiyecek çocuklar)
3.Beslenme listelerine neler yazmalıyım...
bu konuda fikirlerinizi ve tavsiyelerinizi bekliyorum...şimdiden herkese teşekkür ediyorum...sevgiyle kalın...