Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Yeni uygulamada neler yapmalıyım????

Tepki Skoru
0
arkdaşlar bu ilk kez başıma geliyor ilk görev olduğu içinde yeterince acemilik çekiyorum ama elimden geleni yapmaya çalışıyorum...öğrencilerimin çoğu kış mevsiminden dolayı eve gidip gelmekten soğuk aldı ve çok hastalandılar...ilköğretimdeki abileriyle gidip geldikleri için çabuk soğuk alıyorlar...bugün sadece 4 öğrencim vardı sınıfta...:(:(
bende veliler toplantısı yaptım...öğle paydosunda öğrenciler sınıfta kalacak akşam da bir saat erken çıkacaklar; velilerle bu kararı aldık...çocuklar için en uygun olanı bu diye düşündüm..
ama asıl mesle şu.Çocukların saat 08:30 geliş saati 13:30 çıkış saatleri olacak ...
1.Planı nasıl uygulayacağım konusunda fikir verebilirsiniz..
2.beslenme saatlerini nasıl ve hangi saatler arasında yapmalıyım..(Herhalde iki kez beslenme yiyecek çocuklar)
3.Beslenme listelerine neler yazmalıyım...

bu konuda fikirlerinizi ve tavsiyelerinizi bekliyorum...şimdiden herkese teşekkür ediyorum...sevgiyle kalın...

Tepki Skoru
0
fidancım 2 öğün yemek olmaz yarım günde.Sabah kahvaltısı yapıp gelirler saat 10:30 -11:00saatleri arasında beslenme verirsin.Birde ben şunu anlayamadım anasınıfında öğle paydosu olmaz ki.
-çocukların gelir durumu nasıl ?ona göre beslen me istenir.
-şimdiye kadar ne yiyorlardı ?
_ilköğrertim okulumu?kısaca bilgi verirsen yardımcı olmaya çalışırım

Tepki Skoru
0
öğrencilerin durumu orta diyelim...bundan önce 08:30 da geliyorlardı öle yemeğine 11:45 te gidiyorlardı, 13:00 tekrar geliyorlardı.14:30 da tekrar dağılıyorlardı...işte böyleydi durum...
beslenmelerini 09:30da yapılıyordu ama 13:30 a kadar yine acıkırlar çocuklar dayanmaz diyorum...
beslenme listesinde ;
patates kızartması,ayran ,meyve,süt kek,köfte ayran ,börek meyve suyu....bunun gibi menuler vardı canım...şimdi ne olacak canım...BU ARADA ÇALIŞMA SAATLERİNİZ NE ZAMANDI...GELİŞ VE GİDİŞ SAATLERİNİZİ SÖYLERSEN SEVİNİRİM CANIM...

Tepki Skoru
0
ben tam gün bağımsız anaokulunda çalışıyorum.sabahçı:08:00-13:00
öğlenci:12:30-17:30
tam gün:08:00-17:00dir
ama ben şunu hala anlayamadım anasınıfının öğlen paydosu olmazki.
öğlen paydosunda minderlerinde dinlenebilirler.anladığım kadarıyla sen 09:00-15:00 saat eğitim veren tekli öğretimli okuldasın.ben öyle okulda görev yaptığımda 12:00de öğlen yemeği olurdu ama sulu yemek olarak .zaten böle sistemli yerde de yemekten sorumlu bir bayan olmalı.başka alternatifide yok.çocuklar aparatif yemeklerle öğün geçiremezler.bence bu durumu idare ile konuş

Tepki Skoru
0
KONUŞTUM CANIM ÇÖZÜM YOLUNU BÖYLE DÜŞÜNDÜM...İNANIR MISIN BAZI VELİLER BUNU KABÜL ETMEDİ...ÇOCUĞU ANNESİ DEĞİL İLKÖĞRETİMDEKİ KARDEŞLERİ GETİRİP GÖTÜRÜYORDU KENDİSİNİN İŞİ OLUYORMUŞ GELEMEZMİŞ....PETEKCİM İŞTE BU DURUM...BU UYGULAMA DAHA BAŞLAMADI HAFTAYA BAŞLAMAYI DÜŞÜNÜYORUM...

Tepki Skoru
0
BU ARADA ÇOK TŞK EDİYORUM CANIM ÇOK YARDIMCI OLDUN...

Tepki Skoru
0
O zaman bu uygulama olursa 11-12 arası yiyecek verirsin.şöyle bir uygulama yapamazmısın?velilere sıraya koy hergün 1 veli çocuk sayısı kadar poğaça,börek,patates salatası,kek v.b şeyler yapamazlar mı?olmazsa aynı uygulamayla
simit+ayran
çukulatalı ekmek+süt
tost+meyve suyu
börek+ayran gibi şeyler getirecekler.
öğlen paydosu seninde işine yaramış aslında normalde anasınıfı öğretmeninin dinlenme süresi yoktur.sadece çocuklar minderde dinlenirken yanında dinlenebilirsin.bu saat uygulaması o zaman mantıklı olmuş iyi kahvaltı yaptırırlarsa evde okadarda acıkmazlar.eğer bunuda çok düşünüyorlarsa yukarıdaki sistemle beraber her veli kurabiye,poğaça,kek gibi ekstra şeyler yollasınlar
yardımcı olabildiysem ne mutlu

Tepki Skoru
0
arkadaşlar bende 08.30 - 13.30 çalışıyorum. her veli çocuguna o gün için belirlenmiş olan beslenmeyi koyarak okula gönderiyor. mesela pazartesi: peynir zeytin reçelli ekmek gibi..çocuklar saat 10 da kahvaltı ediyorlar. saat 12.00 de de meyvelerini yiyorlar. zaten öğle saatinde evde oldukları için ve gider gitmez yemek yedikleri için ayrıca bir daha yemek saati koymadım.zaten velilerimde istemedi. bende bu şekilde uyguluyorum umarım yardımcı olmuşumdur.

su2

Tepki Skoru
0
Evet anasınıflarında tam gün eğitim kalktı (bağımsız anaokulu hariç )Yani müfettişler bu konuda çok titiz davranıyor Yeni yönetmelik ile müdürün sorun çıkarırsa konuşabilirsin.Menü konusunda Menülerimizi paylaşalım kısmından faydalanabilirsiniz.

Tepki Skoru
0
haklısınız arkadaşlar!! hepinize teşekkür ediyorum bende böyle düşünüyorum ama okul müdürü; tüm velilerin bunu kabül etmesini şart koşuyor...ayrıca bu ilçede herkez ilköğretim uygulamasını yapıyor...burda ilk kez böyle bir uygulama yapılacak onuda yapabilirsem...bir tane velim kabül etmedi bakalım onu ne yapacaz...yarın belli olacak sonuç...

Tepki Skoru
0
tam gün eğitim kalktı anaokulunda...yönetmelik de var...çocuklar geldikten 1 saat sonra beslenme yaptırıp daha sonra çıkşlarına 1 saat kala da meyve saati düzenleryebilirsin..ben öğleciyim..ve beslenme saatim var daha sonra da meyve saati..beslenmeyi hergün bir veli getiriyor böle daha sağlıklı oluyo yani bi düzen içinde oluyo..listemde pilav köfte tavuk makarna börek kek meyve suyu çay bazen tost ayran gibi her keseye uygun şeyler var

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle