Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

YENİ ÜYELİK

Selçuk Aydın

Akademisyen
Yönetici
Tepki Skoru
47
Arkadaşlar özelden ve mail adresimden bazı arkadaşlar neden 2. üyeliğe gerek duyduğumuzu sormuşlar bende burada cevap verme gereği duydum.

Arkadaşlar ilkin burası ayrı bir site.Aynı çatı altında ama "ayrı" bir site.Bizler bu yeni siteyi kurarken çok düşündük.İlk başlardan böyle bir düşüncemiz yoktu.Hatta www.okuloncesi.org daki forumda 5000 i aşkın mesaj vardı.Hiçbir zaman yeni bir site açma düşüncemiz yoktu.Ama her gün artan istekler doğrultusunda forum köşemizi yenilememiz gerektiğini anladık.Çünkü eski forumda resim ekleyemiyordunuz.Birbirinize puan veremiyordunuz.Forumdaki konuya word excel zip uzantlılı dosyaları ekleyemiyordunuz ve daha bir çok şeyi yapamıyordunuz.Bizlere her gün 3-5 tane bu yönde şikayet geliyor ve forumu yenilemiz isteniyordu.Şimdiye kadar sanırım 100 e yakın bu yönde mesaj aldım.

İkinci mesele dikkat ederseniz bu forum daha değişik.Üyeleri taşıma işlemi aynı forum olsa idi gerçekleşebilirdi ama değişik bir sistemde bu forum kuruldu için üyeleri taşımamız imkansızdı.Herkes eski forumdaki yazılara da ulaşsın diye ayrıca http://www.okuloncesiforum.com/showthread.php?tid=11&action=lastpost deki yazımda da durumu belirttim.

Arkadaşlar bizler burada daha iyi hizmet vermek için çabalıyoruz.Kimse bize maaş vermiyor.Bu işi yapmak zorunda da değiliz.Bir forum oluşturmak web alanını ayarlamak isim haklarını almak bandwith degerlerini maximum seviyeye getirmenin bize maliyetini düşünebiliyor musunuz?
Şunu anlamanızı istiyorum.Burası ayrı bir site ve sadece forum sitesi.Yeni bir site.www.okuloncesi.org daki uyelikleriniz aynen duruyor "silinmedi" buradaki üyelerikleriniz içinde "ayrı bir site ve ayrı bir forum" oldugu için yeniden üye olmanız gerekiyor.

Üyelik sadece 15 saniye sürüyor.Bizlerin her gün saatlerce sırf sizlere daha nasıl yararlı olabiliriz diye kaç saatimizi ayırdığımızı düşünürseniz 15 saniye Okyanusta sadece bir nokta kalır.

Son olarakta biz www.okuloncesi.org daki ve www.okuloncesiforum.com daki tüm hizmetleri "ÜCRETSİZ" ve " OKUL ÖNCESİ ÖĞRETMENLERİ VE ÖĞRENCİLERİNE KISACASI OKUL ÖNCESİ CAMİASINA" faydalı olabilmek ve "OKUL ÖNCESİ EĞİTİMİ TANITABİLMEK" adına yapıyoruz.

Desteklerinizi bekliyor ve iyi günler diliyorum...

Tepki Skoru
0
öncelikle çalışmalarınız için teşekkürler..Bende bu konu altında arkadaşlara bir eleştirimi sunmak istiyorum..Arkadaşlar okudugunuz konulara aldıgınız bilgilere en azından saygı gösterip değerlendirme yaparsanız Bizler vede yardımcı olan arkadaşlar çalışmalarını daha gayretli yapabilir..Sizlere yardımcı olabilir..

TEŞEKKÜRLER

EMEĞE SAYGI LÜTFEN!

Tepki Skoru
0
Ben forumun bu yeni halini daha çok beğendim.Çok güzel olmuş bence...
Ellerinize ve emeğinize sağlık...
:thanks:

Tepki Skoru
0
kesinlikle katılıyorum ne kadar başlarda zorluk çeksemde:)şuan herşey yolunda bu siteyi kuran arkadaşlar her zaman yanımızda en ufak bir problemi dahi çözene kadar bıkmadan sıkılmadan uğraşıyorlar ben sizi çoook takdir ediyorum siz çook iyi bir iş yaptınız gerisi bize kalıyor bu siteyi duyurmalı ve kalkınması için elimizden geleni yapmalıyız ben eleştirilecek hiç bir şey görmüyorum sizee çook teşekkür ederim allah yolunuzu açık etsin.....

Selçuk Aydın

Akademisyen
Yönetici
Tepki Skoru
47
Teşekkür ederim desteklerinizle herpberaber daha da güzel yerlere geleceğiz.

Tepki Skoru
0
bende emeği geçenlere çok teşekkür ederim.yanlız alışana kadar bayağı zorlandım.şimdi ise çok memnunum.

Tepki Skoru
0
emeği geçen herkese teşekkürler... çok iyi bir site çoooookkkkkkkk!!!!

Tepki Skoru
0
niye 2 tane pamukkale üniversitesi başlığı açıldı yanlışlıklamı oldu yoksa başka bir durummu var teşekkürler.

Tepki Skoru
0
bu site için emek veren herkeze teşekkürler. ingilizcecilerin formununa üyeydim ama kendi alanımla ilgili bu siteyi görünce çok sevindim ve hemen üye oldum.okuloncesi.org'a üye olmaya çalıştım ama olamadım.

su2

Tepki Skoru
0
Yeni site çok güzel ve amaca daha iyi hizmet ediyor hepinizin ellerine sağlık

Tepki Skoru
0
ben yeni üyeyim bu siteyi çok beğeniyorum ama maalesef yararlanmıyorum çünkü birçok kez kayıt olduğum halde indirme bölümüne girdiğimde engelleniyorum umarım biriniz bana yaerdımcı olur çünkü meslekte yeniyim ve kaynağa çok ihtiyacım var şimdiden teşekkürler

Selçuk Aydın

Akademisyen
Yönetici
Tepki Skoru
47
Merhaba.İndirme bölümü www.okuloncesi.org/a ya ait.Orada üyeliğiniz varsa sorun yaşamassınız.

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle