Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Yeni projemiz: Akvaryum :)

Tepki Skoru
0
Şimdilik sadece akvaryumn iskeleti hazır. Çıtaları ben çaktım. İçin hayvanları , süsleri ve dışını kaplamayı çocuklar yapacak. İçini doldurmak gerçi biraz uzun sürecek ama ne yapalım... :)

Not: Artık 23 Nisan yaklaştıkça iyice abartaya başlıyoruz...

Tepki Skoru
0
resmi göremedim ama anlattığınıza göre hoş bir etkinlik olacak

Tepki Skoru
0
İşte bunun içini balıklarla dolduracağız. Ahtapotlar deniz anaları yapacağız. Midye kabuğu bulabilirsem midye kabuğu da koyacağız. :D İyi bi süsleyeceğiz yani anlayacağınız. :D

Tepki Skoru
1
Çok güzel bişiy olcak,şimdiden belli:)paylaşım için tşk:)tam şeklini de sabırsızlıkla bekliyoruz:)

Tepki Skoru
1
bende yapmayı düşünüyorum iskelet kısmını çakıcam bende ancak zemini neyle kaplicaksınız yani sunta ya da kontraplak filan mı olcak?Ben bu kadar büyük düşünmüyorum bi de:))

Tepki Skoru
2
Kocaman bir akvaryumunuz olacak ne güzel:) İçini doldurmak biraz zamanınızı alacak ama çok güzel bir çalışma olacağı şimdiden belli.Midye kabuklarını bulabilirseniz gerçekten çok güzel olur hocam:) Deniz kızı, rengarenk balıklar, midye kabukları, deniz anası, deniz atı... Daha ne olsun:) Bitmiş halini de görmek isteriz öğretmenim:)

Tepki Skoru
0
Çok güzel bişiy olcak,şimdiden belli:)paylaşım için tşk:)tam şeklini de sabırsızlıkla bekliyoruz:)
En kısa zamanda tamamlayacağız hocam. Sergi yaklaştı. Artık önceliğimiz 23 nisan ve sergi. :D

bende yapmayı düşünüyorum iskelet kısmını çakıcam bende ancak zemini neyle kaplicaksınız yani sunta ya da kontraplak filan mı olcak?Ben bu kadar büyük düşünmüyorum bi de:))
Hocam zemine sert mukavvalardan koymayı düşünüyorum. Eğer yeterince sert olmayıp bozulursa kontraplak isteyeceğim mobilyacının birinden. Ben özellikle büyük yaptım. Çünkü yaptırmayı düşündüğüm balık ve deniz anaları anca sığacak. Eh birkaç da ahtapot ve cins balık yaptıracağım (vatos , teniz atı filan) Anca sığar. :D

Kocaman bir akvaryumunuz olacak ne güzel:) İçini doldurmak biraz zamanınızı alacak ama çok güzel bir çalışma olacağı şimdiden belli.Midye kabuklarını bulabilirseniz gerçekten çok güzel olur hocam:) Deniz kızı, rengarenk balıklar, midye kabukları, deniz anası, deniz atı... Daha ne olsun:) Bitmiş halini de görmek isteriz öğretmenim:)
Hmmm deniz kızını düşünmemiştim. deniz kızını da yaptırırım ayrıca bir grup etkinliği olarak. (Keşke akvaryumu biraz daha büyük yapsaymışım.) :)

Tepki Skoru
0
gerçekten güzel bir etkinlik olacak belli şimdiden merakla son halini bekliyorum. .

Tepki Skoru
0
Akvaryumumuz bitti.
......................

Nasıl omuş? :D

Ekli dosyalar

Tepki Skoru
2
Çok güzel olmuş öğretmenim :) Kısa sürede bitirdiniz bunun içinde ayrıca tebrikler:) Deniz kızından tutun mideyenin incisine kadar her şeyi yapmışsınız ellerinize sağlık :)

Tepki Skoru
1
Ben bayıldım:))Harika olmuş.Ellerinize sağlık.Ayrıca teşekkürler.

Tepki Skoru
0
Çok güzel olmuş öğretmenim :) Kısa sürede bitirdiniz bunun içinde ayrıca tebrikler:) Deniz kızından tutun mideyenin incisine kadar her şeyi yapmışsınız ellerinize sağlık :)
Teşekkürler. Aslında çooook daha önce biterdi de malzememiz yoktu. Koli bantı ve şeffaf kaplık gerekiyordu. :)

Ben bayıldım:))Harika olmuş.Ellerinize sağlık.Ayrıca teşekkürler.
Teşekkürler. Ve rica ederim. :)

Tepki Skoru
4
ay ben bunların hepsini yerim nasılda canla başla çalışıyor yavrularım benim :)) hocam emeklerinize sağlık gerçekten çok hoş bir çalışma olmuş ...

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle