Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

yeni programın uygulanacağı 10 il

Tepki Skoru
4
Hazırlanan yeni okul öncesi eğitim programı, bakanlığın verdiği bilgiye göre önümüzdeki eğitim öğretim yılında 10 ilde toplam 200 okulda pilot uygulamaya tabii olacak. Belirlenen illerin ülkemizdeki bölgesel dağılımı ise aşağıdaki gibidir.

Van: Doğu Anadolu Bölgesi
Erzurum: Doğu Anadolu Bölgesi
Ağrı: Doğu Anadolu Bölgesi
Şanlıurfa: Güneydoğu Anadolu Bölgesi
Diyarbakır: Güneydoğu Anadolu Bölgesi
Hatay: Akdeniz Bölgesi
Mersin: Akdeniz Bölgesi
Adana: Akdeniz Bölgesi
Ankara: İç Anadolu Bölgesi
İzmir: Ege Bölgesi

programa bu linkten ulaşabilirsiniz -->>
http://www.okuloncesiforum.com/tutu...cesi-programi-ve-yeni-eklenen-cizelgeler.html

Tepki Skoru
1
özlem hocam ilçelerde dahildir heralde??daha açıklayıcı bilgi olsa çok iyi olurdu.Ben geçenlerde paylaştığın yeni programda belirtilen çizelgelerin şablonlarını oluşturdum müsait bir zamanda paylaşabilirim umarım:)

Tepki Skoru
4
çok memnun olurum pınar hocam :)
arkadaşlar hangi okullar olduğu şuan için belli değil

Tepki Skoru
0
erzurumda görev yapan bi eğitimci olarak devletimize önce öğrenci bulun diye birşey diyebilirim kışın zor şartlarında çocuklar okula hiç gelmezken bu program nasıl uygulanacak merak ediyorum... paylaşım için de teşekkürler..

Tepki Skoru
0
yeni program hazırlanmadı daha değil mi?off yaa 5 yaşları aldık almasına da 6 yaş muamelesi mi yapacağım ben yavrularıma:((

Tepki Skoru
0
aslında yeni program hazır ama .. neden pilot illere uygulanıyor.. Her sen bi pilot muamelesi.. Deneme tahtasına döndü sistem.. Çocuklar pilot olacak bu gidişle

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle