Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Yeni mesajlar bölümü

Tepki Skoru
0
birkaç gündür mesajların hemen silindiğini görüyorum.özellikle saat 16.00 gibi yeni mesaj bölümündeki mesajlar yeni bile gönderilse olmuyor.acaba saat 16.00 da mesajlar yeni mesajlar bölümü siliniyor mu?yada bir mesaj 1 saatten fazla yeni mesajlar bölümünde kalamıyor mu?bugün kek tarifi yazdım 15.30 da 16.20 de mesajım bu bölümde yoktu.bence 1 gün boyunca gönderilen mesajlar yeni mesajlar bölümünde kalmalı diye düşünüyorum.bu konu hakkında bilgi verirseniz sevinirim.

Tepki Skoru
0
Valla Mehtap'cığım bu konu hakkında pek bir bilgim yok ama bendeki yeni mesajlar 11:30 dan beri gönderilenler duruyor. Yani senin kek tarifide bunların içinde.:)

Tepki Skoru
0
PORTAKALLI KEKİNİ OKUYORUM CANIM AMA SENDE SADECE İKİ MESAJ OLMASI İLGİNÇ ACABA AYARLARIYLAMI OYNADIN SADECE BELLİ BİR SAATTEN SONRAKİ MESAJLAR GÖZÜKÜYOR

Selçuk Aydın

Akademisyen
Yönetici
Tepki Skoru
47
Mehtap hanım ayarlarda bir sorun yok.Kek konunuzun 1 saat gözükmemesi imkansız.Gözden kaçırmış olabilir misiniz?

Tepki Skoru
0
benimde tuhafıma gittiği için yazdım.genelde tüm mesajlar olurdu.

Selçuk Aydın

Akademisyen
Yönetici
Tepki Skoru
47
bugunun mesajlarında sayfa 1-2-3-4- filan var belki 2.-3. sayfalardaydı ?
Gerçekten tuhaf bir durum. :)

Tepki Skoru
0
arkadaşlar bendede şöyle bişey oluyor bazı konulara mesaj yazıyorum ve yazdığım mesaj bazen silinmiş oluyor. site kurallarına aykırı şeyler yazdığım için silinenler oldu ama yanılmıyorsam iki mesajımı yazdığım yerlerde göremedim. belki şöyle bişeyde olabilir benim internet bağlantım sorunlu gönderildi deyince belkide gitmiyordur. bilmiyorum.

Tepki Skoru
0
dediğin 2.neden de olabilir fakatt bazenn öyle oluyor ki senin için demiyorum genelde konu konuluktan çıkıp birden sohbete dönüştüğü için ben bazı mesajları siliyorum.

Tepki Skoru
0
yok nagihancım ben diyorum ya birkaç tane mesajım silindi tartışmadan dolayı ona bişey demiyom. kanımca bağlantıdan oluyor.

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle