Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Yeni bolum acilmasi icin istek...

Selçuk Aydın

Akademisyen
Yönetici
Tepki Skoru
47
Tmm bunu ekleyeceğim.

seraziz' Alıntı:
Selçuk bey sağlık başlığının altında değişik tedavi yöntemleri (ben bi konu ekledim ama nereye eklicemi bulamadığım için komik ve ilginç şeylere ekledim.) bitkilerin yaraları vs. gibi şeyleri ekleyebileceğimiz Sağlık genel  yada sağlık diğer gibi bir başlık daha açılabilir mi?

Selçuk Aydın

Akademisyen
Yönetici
Tepki Skoru
47
Önceden KTÜ ye bağlı olduğundan bölümümüz oradaya bağlıydı şimdi Giresun'a geçti sanırım.KTÜ de yeni Okul öncesi bölümü açılıp açılmadığını da bildirirseniz sevinirim.Çünü Ktü nün ismini değiştirebilirim.

yonca' Alıntı:
ben okul öncesi sitemizdeki özlü sözler bölümünün tekrar açılmasını rica ediyorum... ayrıca artık giresunumuzun da bi üniversitesi var giresun üniversitesi bölümü de açılsın lütfeeen

Selçuk Aydın

Akademisyen
Yönetici
Tepki Skoru
47
Evet çok hoş olur ama hangi konunun altına ekleyeceğimi bulamadım sanırım bölümü olmayanlar için bir bölüm açacağım :)
nagihan1903' Alıntı:
kişisel gelişim içerikli bir bölüm nasıl olur, insanları motive edici konuların yer aldığı; aslında serbest kürsü bölümünde bazen bu konulara değinilebiliniyor fakat ayrı bir bölüm olarak da açılınabilir...teşekkürler..

Tepki Skoru
0
ktude zaten okul öncesi bölümü var biz giresun eğitim fakültesiydik. su an ayrıldı ve giresun üniversitesi oldu başlı başına teşekkürler

Selçuk Aydın

Akademisyen
Yönetici
Tepki Skoru
47
Yonca onu biliyorum da benim anlatmak istedigim okul öncesi bölümü şu an her 2 üniversitede de var mı ?

Tepki Skoru
0
ŞİİR FALAN EKLEMİŞSİNİZDE Bİ DE KAİTAP BÖLÜMÜ AÇABİLİR MİSİNIZ ACABA

Tepki Skoru
0
Mustafa Kemal Atatürk ile ilgili bir bölüm yok bu bölümle ilgili açılırsa sevinirim.

Tepki Skoru
0
LİDERLER BÖLÜMÜNDE ZATEN GENELDE HEP ATATÜRK İLE İLGİLİ KONULAR VAR BAKARSANIZ....
SAYGILAR

Tepki Skoru
0
ya acaba kpss çalışan arkadaşlarla çözemediğimz soruları tartışabileceğimiz bir bölüm açılabilirmi yoksa kpss bölümünde bir başlık açıp orda mı sorayım

Selçuk Aydın

Akademisyen
Yönetici
Tepki Skoru
47
Kpss sorularınız diye başlık açabilirsiniz kpss bölümüne.

Tepki Skoru
0
belirli gün ve haftalarla ilgili bir bölümde olablir gibi geliyoo

Tepki Skoru
0
aaylin_21' Alıntı:
LİDERLER BÖLÜMÜNDE ZATEN GENELDE HEP ATATÜRK İLE İLGİLİ KONULAR VAR BAKARSANIZ....
SAYGILAR
teşekkürler ben bu bölümü nasıl atlamışım anlamadım tekrar teşekkür ederim eklemeler yapacağım...

Tepki Skoru
0
üniversitelerin taban ve tavan puanlarnı ve yatay veya dikey geciş şartlarını yazalım her üniversite forumuna bence cünkü bu bilgilere ulaşmak zorr.

Selçuk Aydın

Akademisyen
Yönetici
Tepki Skoru
47
Yonca http://www.okuloncesiforum.com/forumdisplay.php?fid=33 adresinde bu dediğiniz mevcut.

Tepki Skoru
0
giresun üniversitesinde de karadeniz teknik üniversitesinde de okul öncesi öğretmenliği bölümnü var bu arada uzun zamandır yoğun olduğum için siteyi akip edemedim üzgünüm

Selçuk Aydın

Akademisyen
Yönetici
Tepki Skoru
47
Arkadaşlar istekleriniz varsa bu bölüme yazabilirsiniz.Tüm istekleri tekrar not ettim yerine gelmeyen istekleri bu gece tekrar bi değerlendirme yapacağım.

Tepki Skoru
0
Selçuk bey müzik etkinliği için ritm çalışmaları bölümü açılsa çokiyi olur.

Tepki Skoru
1
fkerem' Alıntı:
Yapmayı önerdiğiniz ünite köşeniz oldukça mükemmel. Ben de önerinizi desteliyorum ve sizin fikrinizi destekleyen ve genişleten fikrimi belirtmek istiyorum;
Örneğin gelecek hafta işlenecek ünite konusunun içeriğini Bünyesine Çocuk Gelişimi ve Eğitimi Alanı olan Kız Meslek Liselerinde okuyan öğrencilere ders öğremeni DERS DIŞI EĞİTİM ÖĞRETİM FAALİYELERİ HAKKINDAKİ YÖNETMELİK gereğini yaparak öğrencilere konu hakkında derse hazırlık görevi verebilir.Hem öğrencinin derse teşvikini arttırır hem de günlük plan yapılması esnasında oldukça zengin etkinlilkerin ortaya çıkmasını sağlar.
GÜZEL OLUR. BİR NEVİ SANAL ZÜMRE GİBİ...

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle