Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

yeni bi duyummuş:))

Tepki Skoru
0
bu atama sıfırdan atamamı yoksa sözleşmeliden kadroya geçişmi arkadaşlar

Tepki Skoru
0
sözleşmelilerde tercih yapıcak tabiki taban puan bir belli olsun bakalım ama benim fikrim puanları yüksek olaanlar gider çoğunluk sözleşmelilerden olur inşallah akabinde sözleşmeli alırlarda bizde nasipleniriz...

Tepki Skoru
0
bu atama sıfırdan atamamı yoksa sözleşmeliden kadroya geçişmi arkadaşlar
bircepte olanı diger cebe koyna ataması ne yenisi ya sadece kandırmaca baska bişey degil ben anlamıyorum zaten bölücüler milletvekillerinini yüksek secim kurulu iptal etti diye oratlıgı ayaga kaldırdılar savunucularını savundular bizlerse ögretmen olarak calışmamız gerekirken halen susuyoruz bunu anlamış degilim neden okumuş insanlarız neden gereken tepki verilmiyo anlamış degilim cok yazık cok bir araya gelmek okadarmı zor bu bilgi cagı ortanımda

sunuda anlamış degilim ihtiyac cok ama atama yo sadece kölelik var ücretli sözleşmeli diye acık ögretim 3-4 sınıflar ucretli calısıyo sınıfcılara sertifika verilip ücretli calıştırılıyo halen bunu anlamış degilim atanamayan insanlar vede aileleri bir olsalar aslında buyuk ses getirilir ama yapılmıyo herkez halınden memnun demekki

Tepki Skoru
0
Evet ya birde bu var bizleri atamışlar gibi birde tüm lisans mezunlarına sertifika ile üçretli çalıştraçaklar MIŞ şaka gibi vallahi Daha fazlası olmasında belki bizim yerimize onlar atanır olur ya hadi hayırlısı

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle