cuma işlemlerimi aynı ilde olmamdan dolayı çok rahat bir şekilde yaptım.pazartesi göreve başlıyorum.benden sözleşme bedeli de almadılar,sonra hallederiz dediler ya bilmem.arkadaşım sende endişelenme pazartesi işlemlerini tamamlarsın
sözleşme bedeli nedir yacuma işlemlerimi aynı ilde olmamdan dolayı çok rahat bir şekilde yaptım.pazartesi göreve başlıyorum.benden sözleşme bedeli de almadılar,sonra hallederiz dediler ya bilmem.arkadaşım sende endişelenme pazartesi işlemlerini tamamlarsın
hocam korkutmayın beni nasıl bu cuma sona eriyor bu cuma başlıyor dediler bana
ben cuma günü işlemlerimi yaptım.il mem'de evrakları aldım ilçe mem'e götürdüm.orda sözleşmeyi imzaladım.sonra da anlaşmalı bankadan hesap açtırdım.başcuru 15 ocak,işe başlama 18 ocak geçiyor.sözleşme parası olarak da 143 lira ödedim..herkese hayırlı olsun...
sözleşme bedeli nedir ya) bizden sadece damga vergisi mi nedir ondan aldılar 143,40
mal müdürlüğüne 143,40 lira yatırıp makbuzu MilliEğitim e vereceksin. Bu ayın sonuna kadar. Yoksa cezası mı ne varmış. Aklında olsun Hocamben eyüp ilçe mem de cuma günü işlemlerimi hallettim ama kimse vergiden fln bahsetmedi bile :s ben de sormadım. dedim heralde kaldırdılar (her an her şey değiştiği için!) nasıl olcak şimdi anlamadım ben bişey ya :s