Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Yeni atanan arkadaşlar bi bakarmısınz.......

Tepki Skoru
0
ya şimdi gidiyoruz cuma başlıcaz neler yapçaz ilk gün nasıl olcak ???
planları nasıl yapçaz hazırmı kullanıcaz kendimixzmi yazcam yoksa bizden önceki giden arkadaşın planına devammı etçez ???

Tepki Skoru
0
kimse birşey bilmiyormu ,yoksa çokmu saçma bi soru sordum :s

Tepki Skoru
0
ya şimdi gidiyoruz cuma başlıcaz neler yapçaz ilk gün nasıl olcak ???
planları nasıl yapçaz hazırmı kullanıcaz kendimixzmi yazcam yoksa bizden önceki giden arkadaşın planına devammı etçez ???
Ben pazartesiden beri gayriresmi olarak başladım.Çünkü kadrolu atanan arkadaş rapor alarak erkenden gitmiş.Müdire Hanım da bana gelir misin deyince ben de gittim başladım.Resmi işlemler cuma günü yapılacak..İlk İl Mem'lüğüne gidiyoruz.Orda gerekli işlemleri yaptıktan sonra atandığımız yerdeki Mem'e gidip tamamlıyoruz.Daha sonra hesap açmaları için bankaya yönlendirecekler..Benim atandığım anaokulunda hazır plan kullanılıyor.Ben de onu devam ettireceğim.Henüz gelişim raporu bile yazmamış:( Onu da ben yazacağım çocukları tanıdığım kadarıyla...

Tepki Skoru
0
saolun hüşa hocam bede diyabakıra atandım geçen hafta gittim telde gelin demişlerdi sonra şimdi işlem yapamayız dediler geri geldim :( cuma gideceğim ilçeye gelin dediler ama umarım ile göndermesler .plan konusunda çok tedirginim zaten şartaları çok kötü gideceğim okulum hazır lan kullanmamın imkanı yok iöo bide benim okul ne yapacağımı hiç bilmiyorum

Tepki Skoru
0
İlköğretim olması daha iyi arkadaşım.Şu 3 günde ağrımayan yerim kalmadı..Sabah 8 akşam 5..Yani 9 saat çalışıyorum:(( İlköğretim yarım gün oluyor..Öğlen yarım saat dinleniyorum çocuklar uyurken o kadar..

Tepki Skoru
0
aslında şimdiki şartlara göre beim içinde iöo olması daha iyide dediğim gibi yerlerde halı bile yok mukavva kağıtları var düşününü aartık ne kadar zor olcak plan uygulması dil yönündende sıkıntı çekeceğim türkçe bilen çok az ama yinede elimden geleni yaacağım artık

Tepki Skoru
0
Seniş Hocam Allah kolaylık versin..Herkesin derdi farklı..İlk başta herkes zorlanır ama işler rayına girene kadar..Sonra alışılır..

Tepki Skoru
0
teşekkür ederim inşallah herkes için hayırlısı olur ne diyelim

Tepki Skoru
1
arkadaşlar bizlerde dua edin bizleide unutmayın...bizlerde sizin gibi inşallah okul bitirp atanırız duanızı eksik etmeyin...

Tepki Skoru
0
İlköğretim olması daha iyi arkadaşım.Şu 3 günde ağrımayan yerim kalmadı..Sabah 8 akşam 5..Yani 9 saat çalışıyorum:(( İlköğretim yarım gün oluyor..Öğlen yarım saat dinleniyorum çocuklar uyurken o kadar..
benm ilköğretim olmasına rağmen 9dan 3e kadarmış. Neyse buna da şükür. Aynı şeyleri bende yaşadım hocam. 1 gün erken gelmişiz..

Tepki Skoru
0
baslayan herkese hayırlı olsun arkadaslar pekı mıllı egıtımıme ne gıbı evraklar verdınız

Tepki Skoru
0
arkadaşlar çok kötüyüm lütfen cewap werin bana tebligat bugün geldi ve diyorki atama emirlerinin kendilerine bildirildiği tarihten itibaren 15 gün içerisinde görewe başlamak zorunda. tebligatta tarih 31.12.2009 yazıyor. yani 16 gün oldu bu tarihten itibaren 15 günmü saycaz yoksa tebligatın geldiği tarihten itibarenmi çok kötüyüm lütfen cewap werin geçmi kadılm ben şimdi bu pazartesi başwurcaktım geçmi kaldım sayın yöneticiler lütfen cewap

Tepki Skoru
0
allah rızası için cewap

arkadaşlar çok kötüyüm lütfen cewap werin bana tebligat bugün geldi ve diyorki atama emirlerinin kendilerine bildirildiği tarihten itibaren 15 gün içerisinde görewe başlamak zorunda. tebligatta tarih 31.12.2009 yazıyor. yani 16 gün oldu bu tarihten itibaren 15 günmü saycaz yoksa tebligatın geldiği tarihten itibarenmi çok kötüyüm lütfen cewap werin geçmi kadılm ben şimdi bu pazartesi başwurcaktım geçmi kaldım sayın yöneticiler lütfen cewap​

Tepki Skoru
0
allah rızası için cewap

arkadaşlar çok kötüyüm lütfen cewap werin bana tebligat bugün geldi ve diyorki atama emirlerinin kendilerine bildirildiği tarihten itibaren 15 gün içerisinde görewe başlamak zorunda. tebligatta tarih 31.12.2009 yazıyor. yani 16 gün oldu bu tarihten itibaren 15 günmü saycaz yoksa tebligatın geldiği tarihten itibarenmi çok kötüyüm lütfen cewap werin geçmi kadılm ben şimdi bu pazartesi başwurcaktım geçmi kaldım sayın yöneticiler lütfen cewap​
arkadaşım telaş yapma pazartesi işlerini halledersin.Nereden biliyorsun dersen ben 15 de nasıl yetişecek bu kadar iş dediğimde bana 18 gel o zaman demişlerdi.

Tepki Skoru
0
allah rızası için cewap

aileyiz arkadaşım sakin ol orda diyo ki ''ELİNİZE GEÇTİĞİ TARİHTEN İTİBAREN''yani geç kalmadın.. istersen sakince bir daha oku olurmu?Görevinde de başarılar dilerim.

Tepki Skoru
0
allah rızası için cewap

normalde bu cuma sona erıyor. Eğer milli eğitimden zorluk çıkarırlarsa rapor alırsın arkdaşım..

Tepki Skoru
0
arkadaşlar tebligatın eve gelip gelmemesi önemli değil bizim işlemlerimizi zaten ayın 15'inden önce yapmıyorlar bu nedenle tebligat önemli değil ben cuma günü milli eğitim md gittim sigortayı başlattıktan bir gün sonra okula başlanıyormuş o nedenle pazartesi sözleşmeyi imzalayıp başlıcam.

Biz ilköğretim de olsa anaokulu da olsa 300 dakika çalışıyoruz. İlköğretimdeki müdür bunu isterse 240 dakika olarak ayarlayabiliyor ama anaokulunda mutlaka yarım gün 300 dakika dolduruluyor. Eğer anaokulunda çalıştığınız tam gün sınıfıysa 400 dakika çalışıyosunuz ona göre de ek ders ücreti alıyorsunuz

Plan olarakta hazır çocukların kullandığı kitapların plan cd leri oluyor onları bilgisayardan kendi öğrencilerinize göre düzeltip kullanıyorsunuz

Tepki Skoru
0
hocam korkutmayın beni nasıl bu cuma sona eriyor bu cuma başlıyor dediler bana
Ben cuma günü işlemlerimi yaptım.İl Mem'de evrakları aldım ilçe mem'e götürdüm.Orda sözleşmeyi imzaladım.Sonra da anlaşmalı bankadan hesap açtırdım.Başcuru 15 ocak,işe başlama 18 ocak geçiyor.Sözleşme parası olarak da 143 lira ödedim..Herkese hayırlı olsun...

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle