Ben pazartesiden beri gayriresmi olarak başladım.Çünkü kadrolu atanan arkadaş rapor alarak erkenden gitmiş.Müdire Hanım da bana gelir misin deyince ben de gittim başladım.Resmi işlemler cuma günü yapılacak..İlk İl Mem'lüğüne gidiyoruz.Orda gerekli işlemleri yaptıktan sonra atandığımız yerdeki Mem'e gidip tamamlıyoruz.Daha sonra hesap açmaları için bankaya yönlendirecekler..Benim atandığım anaokulunda hazır plan kullanılıyor.Ben de onu devam ettireceğim.Henüz gelişim raporu bile yazmamış Onu da ben yazacağım çocukları tanıdığım kadarıyla...ya şimdi gidiyoruz cuma başlıcaz neler yapçaz ilk gün nasıl olcak ???
planları nasıl yapçaz hazırmı kullanıcaz kendimixzmi yazcam yoksa bizden önceki giden arkadaşın planına devammı etçez ???
benm ilköğretim olmasına rağmen 9dan 3e kadarmış. Neyse buna da şükür. Aynı şeyleri bende yaşadım hocam. 1 gün erken gelmişiz..İlköğretim olması daha iyi arkadaşım.Şu 3 günde ağrımayan yerim kalmadı..Sabah 8 akşam 5..Yani 9 saat çalışıyorum( İlköğretim yarım gün oluyor..Öğlen yarım saat dinleniyorum çocuklar uyurken o kadar..
arkadaşım telaş yapma pazartesi işlerini halledersin.Nereden biliyorsun dersen ben 15 de nasıl yetişecek bu kadar iş dediğimde bana 18 gel o zaman demişlerdi.allah rızası için cewap
arkadaşlar çok kötüyüm lütfen cewap werin bana tebligat bugün geldi ve diyorki atama emirlerinin kendilerine bildirildiği tarihten itibaren 15 gün içerisinde görewe başlamak zorunda. tebligatta tarih 31.12.2009 yazıyor. yani 16 gün oldu bu tarihten itibaren 15 günmü saycaz yoksa tebligatın geldiği tarihten itibarenmi çok kötüyüm lütfen cewap werin geçmi kadılm ben şimdi bu pazartesi başwurcaktım geçmi kaldım sayın yöneticiler lütfen cewap
aileyiz arkadaşım sakin ol orda diyo ki ''ELİNİZE GEÇTİĞİ TARİHTEN İTİBAREN''yani geç kalmadın.. istersen sakince bir daha oku olurmu?Görevinde de başarılar dilerim.allah rızası için cewap
arkadaşlar çok kötüyüm lütfen cewap werin bana tebligat bugün geldi ve diyorki atama emirlerinin kendilerine bildirildiği tarihten itibaren 15 gün içerisinde görewe başlamak zorunda. tebligatta tarih 31.12.2009 yazıyor. yani 16 gün oldu bu tarihten itibaren 15 günmü saycaz yoksa tebligatın geldiği tarihten itibarenmi çok kötüyüm lütfen cewap werin geçmi kadılm ben şimdi bu pazartesi başwurcaktım geçmi kaldım sayın yöneticiler lütfen cewap
normalde bu cuma sona erıyor. Eğer milli eğitimden zorluk çıkarırlarsa rapor alırsın arkdaşım..allah rızası için cewap
hocam korkutmayın beni nasıl bu cuma sona eriyor bu cuma başlıyor dediler bananormalde bu cuma sona erıyor. Eğer milli eğitimden zorluk çıkarırlarsa rapor alırsın arkdaşım..
Ben cuma günü işlemlerimi yaptım.İl Mem'de evrakları aldım ilçe mem'e götürdüm.Orda sözleşmeyi imzaladım.Sonra da anlaşmalı bankadan hesap açtırdım.Başcuru 15 ocak,işe başlama 18 ocak geçiyor.Sözleşme parası olarak da 143 lira ödedim..Herkese hayırlı olsun...hocam korkutmayın beni nasıl bu cuma sona eriyor bu cuma başlıyor dediler bana