Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Yemek menülerimiz

Tepki Skoru
0
arkadaşlar benim sınıf sabahçı, çocukların aylık ödediği paralardan marketten alışveriş yapılıyor.

Pazartesi
Chokellalı ekmek, salam, peynir, zeytin, süt

Salı
Haşlanmış yumurta, peynir, domates, helva, meyveli çay

Çarşamba
Patates kızartması, domates, salatalık, helva, meyve suyu

Perşembe
Reçelli yağlı ekmek, salam, peynir, zeytin, süt

Cuma
Sosis kızartması, salatalık, helva, meyve suyu

Pazartesi
Sucuklu tost, peynir, helva, meyve suyu

Salı
Chokellalı ekmek, zeytin, domates, peynir, süt

Çarşamba
Sigara böreği, domates, salatalık, helva, meyveli çay

Perşembe
Reçelli yağlı ekmek, salam, peynir, zeytin, süt

Cuma
Sucuklu yumurta, salatalık, helva, meyve suyu

Tepki Skoru
0
ŞİMDİKİ MENÜM;
PAZARTESİ
PATATESLİ BÖREK, ELMA, PUDİNK.

SALI;
SALÇALI MAKARNA
YOĞURT
MANDALİNA

ÇARŞAMBA;
DOLMA,KEK,ELMA,ÇAY

PERŞEMBE;
YAYLA ÇORBASI,MANDALİNA,
EKMEK

CUMA;
POHAÇA
PEYNİR, ZEYTİN
MEYVE SUYU
MANDALİNA

Tepki Skoru
0
merhaba bu benim bu ayki listem. ben aylık bir liste hazırlayıp veriyorum. böylece veliler önceden ne getirmeleri gerektiklerini biliyorlar ve evlerinde bunları bulunrumaları sağlanıyor. ama benim de çalıştığım çevrenin sosyoekonomik düzeyi çok iyi olmadığı için ancak bunları uygun buldum. bazen veliler
Cuma Kaşarlı-sucuklu tost, ayran
Pazartesi Yumurtalı ekmek, ıhlamur çayı
Salı Kaşarlı patates püresi, ayran
Çarşamba Yaş pasta, meyve suyu
Perşembe Beyaz peynir, zeytin, salam, yarım dilim ekmek, kuşburnu çayı
Cuma Çocuklarla birlikte sınıfta kurabiye yapılacaktır. Süt koymanız yeterlidir
Pazartesi Patates kızartması, beyaz peynir, ayran
Salı Sigara böreği, ayran
Çarşamba Haşlanmış yumurta, kaşar peyniri, zeytin, yarım dilim ekmek, kuşburnu çayı
Perşembe Kuru pasta, süt
Cuma Poğaça, ıhlamur çayı
Pazartesi Köfte, yarım dilim ekmek, ayran
Salı Kek, meyve suyu
Çarşamba Yumurta salatası(marullu, maydonozlu), ayran
Perşembe Simit, beyaz peynir, ıhlamur çayı
Cuma Pilav, ayran
Pazartesi Yağlı-reçelli ekmek, süt
Salı Patatesli gözleme, çay
Çarşamba Kemalpaşa tatlısı, meyve suyu
Perşembe Çokokremli ekmek, süt
Cuma Bisküvi, (Çocuklarla birlikte meyve salatası yapılacaktır. Gerekli malzeme belirtilecektir.)

Tepki Skoru
0
arkadaşlar ayrıca velileri liste konusunda salık tutuğunuzda durumu uygun olsa bile o gün uğraşmamak için evde ne varsa koyabiliyor. sağolsun bazı veliler siz de bilirsiniz ki çocuklarını sadece rahatlamak için okula gönderirler. bunu için velileri daha uygun ve ciddi bir şekilde uyarmak işe yarıyor. ilk haftalara bakış benim velilerim çok düzenli bir şekilde çecukların beslenme çantalarını listeye uygun şekilde hazırlıyorlar. huzurlarınızda onlara teşekkürler!

Tepki Skoru
0
BEN DE BU YÜZDEN KİME DENK GELİRSE DEYİP PAZARTESİ SALI DEYİP HAFTAYA KOYDUĞUM YERLERİ 4 HAFTAYA BÖLÜP TARİHLERİYLE ÇOCUKLARIN İSİMLERİNİ YAZIP YOLLUYORUM. DÜN ELMA İÇİNDE MENÜ HAZIRLADIM BOYAMALARINI ÇOCUKLARA YAPTIRDIM, YOLLADIM. SONRA VELİ DİYEMİYOR BANA ÇOK GELMİŞ AZ GELMİŞ. ÇÜNKÜ; HANGİSİNE NE DENK GELDİYSE O OLUYOR.AMA VELİLERİM BU SENE ÇOK İYİLER. BEN DE ONLARA TEŞEKKÜR EDERİM! :36_11_12:

su2

Tepki Skoru
0
Ekim ayı listemiz diğerlerini elde yazmıştık

09.10.2006 Pazartesi Peynir,domates,yumurtalı sucuk,reçel,çay

10. 10.2006 salı Taze fasulye,pilav,ayran

11.10.2006 Çarşamba Etli biber dolması,yoğurt,şeker pare

12. 10.2006 Perşembe Peynirli poğaça,kakaolu kek ,çay

13. 10.2006 Cuma Patates kızartması,domates,salatalık,m.suyu

16. 10.2006 Pazartesi Peynirli börek,nişastalı kurabiye,süt
17. 10.2006 Salı Tavuk,bulgur pilavı,ayran

18. 10.2006 Çarşamba Mercimek çorbası,kaşarlı tost,çay

19 10..2006 Perşembe Tas kebabı,makarna,domates

20. 10..2006 Cuma Kaşar peyniri, zeytin,domates
sarelle,salatalık,meyve suyu

23.10.2006 Pazartesi Sosisli sandviç,kızarmış patates,meyve suyu

24. 10.2006 Salı Pizza,bisküvi tatlısı,Kakaolu süt

25. 10.2006 Çarşamba Bulgur pilavı,patates salatası,ayran

26. 10.2006Perşembe Çikolatalı ekmek,domatesli peynirli marullu sandviç, süt
27. 10.2006Cuma Ezogelin çorbası,Rus salatası,kadayıf

28.10.2006Pazartesi Ispanak yemeği,poğaça,puding

Peynirli börek,etli türlü,meyve

Tepki Skoru
0
ARKADAŞLAR HEPİNİZ GÜZEL GÜZEL MENÜLER HAZIRLAMIŞSINIZ İYİ HOŞDA, BENİM ÖĞRENCİLERİM FAKİR ÇOCUKLAR BEN ONLARA BU ŞEKİLDE MENÜLER HAZIRLAYAMAM Kİ:(:(:(

Tepki Skoru
0
iyi yapmışın deniz yesin yavrularım:thumbsup::36_1_19::36_1_19:

Tepki Skoru
0
ben bişi sorucam yaa deniz bu yemekleri sınıftamı yiyolar ve ne kadar zamanda yiyolar merak ettim...

Tepki Skoru
0
ne kadar güzel yaa...bizim yok öyle işte ayrı bi yerde yeme şansımız:(:(sınıfta yiyolar ve sınıf çok kötü oluyo.bide yemek yiyenler elini yıkadıktan sonra sınıfın yarısında (halı kaplı olan kısmında)oyun oynamaya başlıyolar:(masadakilerin dikkati dağılıyo bu sefer,çok zaman kaybediyorum ben ya:(:(bazen ceza veriyorum artık konuştukları veya orayı izledikleri zaman.kalan 5-6 kişiye kaldırtıyorum yemeklerini:(napiim ama başka çarem kalmıyo...

Tepki Skoru
0
YANİ DENİZ SENİN MENÜYÜ GÖRÜNCE İÇİMDEN OHAAA DEDİM YANİ:D:D:D:D BOŞVER ARKADAŞIM İMKANLARI VARMIŞ MADEM YESİNLER BENİM ÖĞRENCİLERİM YİYEMİYO AMA SENİNKİLER YESİN BARİ:(:(:(

Tepki Skoru
0
denisse' Alıntı:
arkadaşlar ben yemek listesini biraz göçerteceğim!!! bugün müdürüm valla okulda nerdeyse sopa ile peşimden kovalicaktı beni:D:D:D iki arkadaş yemek listesi hazırlamıştım!! iki günde okula manşet olmuşuz valla... tüm öğretmenler bizim yemek listesini konuşuyordu:D:D:D aslında hep verdiğimiz şeyler fakat gün sayılarını kış geliyor diye fazla tuttum sıcak yemek yazdık hep!!! şimdi çocuklar aylık 55 ytl ödüyor oyuncakçıya 1000 ytl borcumuz var!!! :D:D

ben listede şunları verdim!!!

yayla çorbası,kıymalı patates yemeği,kıymalı börek,devamlı süt,mandalina portakal,pizza,soslu makarna,şnitzel,havuçlu kek,tavuk sote,köfte, falanda falan ama baya abarttım!!

okulun dilinde bir destan gibi geziyorum valla.. burası borcu batağı oln bir okul bi de!!!:D ya napiim ama diğer okullara baktım hiç birşey vermiyorlar hatta haftada bir verip diğer günler çocuklar evden getirio getirdikleri ise kremalı bisküvi,çubuk kraker falan!!! benim veliler benim listemi beğenmiyorlar valla!!! :D:D:D

ben menüyü çok beğendim!:thumbsup: tam büyüme çağında ki çocuklar; veliler de bir şey demiyorsa niye olmasın ki! çorba, patates yemeği hepsi çok güzel!

Tepki Skoru
0
ozgehan' Alıntı:
ne kadar güzel yaa...bizim yok öyle işte ayrı bi yerde yeme şansımız:(:(sınıfta yiyolar ve sınıf çok kötü oluyo.bide yemek yiyenler elini yıkadıktan sonra sınıfın yarısında (halı kaplı olan kısmında)oyun oynamaya başlıyolar:(masadakilerin dikkati dağılıyo bu sefer,çok zaman kaybediyorum ben ya:(:(bazen ceza veriyorum artık konuştukları veya orayı izledikleri zaman.kalan 5-6 kişiye kaldırtıyorum yemeklerini:(napiim ama başka çarem kalmıyo...
[/q]
öğrenciler yemeğini yedikten sonra kenara alıyorum yemeğini bitiren yerine oturuyor ve diğer arkadaşlarını bekliyor yoksa bi kısmıını kenara alıp bi kısmını yemekte tutarsam zor olur iki tarafta dağılır dediğin gibi birazı oyun oynarken diğerleri yemeği unutup onları seyrre dalıyor yemeğini çoğu bitirdiyse kenara alıyorum
kolay gelsin sana özgehan

Tepki Skoru
0
teşekkürler afacan...sana da kolay gelsin,hepimize kolay gelsin:) ama oturtamıyorum ben malesef:(çok kıpır kıpırlar,kurt var benim çocuklarımda:D:Dbi süre oturuyolar ama hemen kalkıyolar...bazen oturtup kulaktan kulağa ,bom falan oynatıyorum ama bu sefer masadakiler dağılıyo:(öyle işte halledicez bi şekilde...geçinip gidicez:D

Tepki Skoru
0
oyunu oyunda ver beslenmede verme  diğerleride sana katılmak için ya beslenmeden vazgeçerler yada  yemek iştahı olmaz oyun verme derim ben dediğin gibi dikkatleri çok dağılır sen daha iyi bilirsin gerçi öğrencilerinin durumunu  ( kurtlu senin öğrenciler :) :11: kurt kaynıyor ) :36_6_3::36_6_3:

Tepki Skoru
0
tabi canım gönül ister ama olmuyo:(nasıl oturtucam ki başka bi yol gelmiyo aklıma...sonra sınıfta dolaşıp yemek yiyenlere sataşıyo bitirenler:Dvalla kurt kaynıyo:36_1_21:nerden buluyolar o enerjiyi anlamıyorum...bi de bitmek bilmiyo o enerji:36_7_8::36_7_8::36_7_8:

Tepki Skoru
0
Pazartesi :Simit,beyaz peynir, domates, ihlamur
Salı :patates kizartmasi,helva,ekmek,m.suyu
Çarşamba:serbest kahvalti türü (yumurta olacak)
Perşembe :Yaş pasta.pogaça,meyve suyu
Cuma :Yumurtalı ekmek, peynir çikolatalı süt
Pazartesi :Silor,kek,portakal
Salı :peynirli makarna,elma,ayran
Çarşamba:Balli ekmek,zeytin,yumurta,açık çay
Perşembe :Sarma, Sütlü tatlı, m. Suyu
Cuma :serbest kahvalti türü (yumurta olacak)
Pazartesi :Bişi,beyaz peynir,salatalık,ihlamur
Salı :Çikolatalı ekmek, haşlanmış patates, süt
Çarşamb:Sigara boregi,helva,havuç, süt
Perşembe :Yumurtalı ekmek, peynir çikolatalı süt
Cuma :Simit,beyaz peynir, domates, ihlamur
Pazartesi :Sarma, kek, m. Suyu
Salı :patates salatası, puding, açık çay
Çarşamba:bişi,peynir,havuç,m. suyu
Perşembe :peynirli makarna,elma,ayran
Cuma :poğaça, çikolatalı ekmek, süt
Pazartesi :serbest kahvalti (yumurta olacak)

Tepki Skoru
0
ben sadece tabağını bitirenleri ayrı bir masaya alıyorum.onlar yap-boz eşleştirme gibi oyunlar oynuyorlar.tabağındakini bitirmek istemeyenler ise yiyen çocukların bitirmesini bekliyor,en son tabağını çöpe döküyor. çokmu gaddar davranıyorum

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle