Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Yemek Kuralları Öncü Koleji Anaokulu

Tepki Skoru
0
burası düzcedeki okullaradan biri, uygulamada çok güzel. kendi şehrimle ilgili bişey seyretmek çok güzeldi, teşekkürler!

Tepki Skoru
0
:thumbsup::thumbsup: tek kelimeyle cok güzel bir eğitim veriliyo kıskandım doğrusu cocukları:36_1_21: tesekkürler

Tepki Skoru
0
Eğitimde fırsat eşitliği derler sonra özel okulların propagandasını yaparlar ... Hangi devlet okulu bilmem nerenin bilmem hangi üniversitesini bitirmiş birini getirip böylesi eğitim verdiriyor ...? Hadi verdirememsini geçtim devlet okulunu bitiren çocuk böylesi  yemek kurallarını bilediği için aç kalmıyo ülkemizde... Ancak bu sizin çok beğendiğiniz aman ne güzel bir uygulama dediğiniz sistemin bir parçası olamadığı için aç kalıyor bu ülkede yorum yaparken bence iyi düşünün ve biraz mantıklı olunda bu şovanist yaklaşımlı özel okulların saçmalıklarına şak şak tutmayın ... Şimdi bu iletimi yanlış algılayıpta yorum yaparsanız diye bi ön açıklama yapayım karşı olduğum şey burda verilen eğitim değil sadece bunu bir gösteriş budalalığı olduğu ve fırsatların hiç bir zaman eşit olmadığıdır...
                                                       saygıyla ...
                                                          Emek ...      

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye