Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Yaz tatilinin kısalması

Tepki Skoru
0
yaz tatili kısalıyormu tv de bir haber vardı zaplarken kaçırdım:36_11_13:kısalıyorsa ne kadar kısalıyor zaten okul öncesi kurumlar erken açılıyor.(1 hafta)1 hafta daha olsa eder iki hafta isterseniz biz yarın derse başlayalım diyesi geliyor insanın.Neyse biz bilmeyiz büyüklerimiz bilirssaassrrre

Tepki Skoru
0
ewet mebte çalışma takvimi açıklanmış ve

2008-2009 eğitim öğretim yılı 8 eylülde balayıp 12 haziranda biticek...

gerekçe ise resmi tatil günlerinin hafta içine denk gelmesidir....

08 eylül 2008-23 ocak 2009 1. dönem

09 şubat 2009-12 haziran 2009 2. dönem

Tepki Skoru
0
ama alışma süresi diye sonuçta biz 1 eylülde başlarız sanırım.Ama bizim alışma süremiz ne olacak en azından seminerlerde plan programla uğraşırdık

Tepki Skoru
0
bu duruma bende çok bozuldum açıkcası hazırlıklar için ve uzun tatilden sonra alışma süresi için kısalmaı çok kötü oldu hele ki bide ben bu sene eş durumundan tayin isteyeceğim oda ağustos25 açıklanacak ne zaman taşınacağım ne zman yerleşeceğim ne zman yeni ortama adapte olacağım ....offfff offfff

Tepki Skoru
0
bu duruma bi tek ben huzursuzlandım sanıyordum.ama yanlız degilmişim.arkadaşlar zaten eylül seminerim benim sınıfı düzenlemem temizlikle geçiyor.eger okullar 8 inde açılırsa hazırlık amacı ile bize 1 hafta da erken açılırsa ne yaparım bilemiyorum.şimdiden onun stresini yaşıyorum.Allah yardımcıımız olsun hepimizin.

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle