Ş şuşen:) Katılım 17 Tem 2007 Mesajlar 2 Tepki Skoru 0 Puanları 0 Yaş 37 19 Tem 2007 #1 yaz stajımı bitirdim . staj raporumu hazırlamaya başladım fakat bazı eksiklerim var.bu eksikliklerden biri çocuk gelişimi programı stajının amacı, kapsamı ve yöntemi.bana bu knuda yardım ederseniz sevinirim . şimdiden herkese tşk ederim
yaz stajımı bitirdim . staj raporumu hazırlamaya başladım fakat bazı eksiklerim var.bu eksikliklerden biri çocuk gelişimi programı stajının amacı, kapsamı ve yöntemi.bana bu knuda yardım ederseniz sevinirim . şimdiden herkese tşk ederim
A ametist Katılım 17 Tem 2007 Mesajlar 16 Tepki Skoru 0 Puanları 0 Yaş 36 19 Tem 2007 #2 ewet aynı konudan bende şikayetciyim sabahtan beri arıyorum ama arkadsım henüz bi bilgi bulamadım inş. yardım edecek birileri çıkar bize
ewet aynı konudan bende şikayetciyim sabahtan beri arıyorum ama arkadsım henüz bi bilgi bulamadım inş. yardım edecek birileri çıkar bize
M matee1 Katılım 18 Eyl 2010 Mesajlar 2 Tepki Skoru 0 Puanları 0 18 Eyl 2010 #3 bende 2 gunden berı arıyorum ama hala bulamdım