Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Yaşlandıran yiyecekler

Tepki Skoru
0
**Kahve: Ensülin oranını artırdığı için cilde zarar veriyor. Ayrıca stres hormonu kortizolü harekete geçiriyor.

**Havuç: Havuç, muz, üzüm ve mango gibi meyve ve sebze türleri, yüksek glisemik indeksleri dolayısıyla Perricone’nin yasaklı listesinde yer alıyor. Glisemik indeks, kan şekerinin bir öğünde ne kadar arttığını gösteriyor.

**Portakal: Her ne kadar vitamin açısından yüksek bir meyve olsa da şekeri yükseltmesiyle de biliniyor. Bu yüzden sağlıklı C vitamini alabileceğimiz meyveler elma ve limon.

**Pizza: Pizzadaki karbonhidrat yağ yakımını engelliyor. Ama haftada bir kez yemek zarar vermiyor.
**Alkol alımı cildi yaşlandırıyor

**Şekerli besinler kana hızla karışır, ve sizi çabuk yaşlandırır.

**Kırmızı et de cildinize zarar verir.
**Kızartmalardan uzak durun.

**Tuzdan olabildiğince uzak durun.

**Margarin: Kahvaltı ve kızartma yağı olarak sofralarda yer verdiğimiz margarindeki doymuş yağ asitleri cilt hücrelerine zarar veriyor ve vücutta yağ olarak depolanıyor, kısacası şişmanlatıyor.

Tepki Skoru
0
amanın havuç ve portakala şaırdım.bide şekerli yiyeceklere ama ben çikolatayı çok severim:((( havucuda portakalı da:((( nolacak şimdi

Tepki Skoru
0
her şeyi ölçülü olarak yeme taraftarıyım.her gün yeni bişey bulunuyo,keşfediliyo.keşfedilmeyi bekleyen nice vitaminler var.

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle