Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Yarın sabah uyandığımda ....... osun istiyorum

Tepki Skoru
0
Nimet ÇUBUKCU istifa etmiş
Ücretli öğretmenliğe son verilmiş
Görev aldığım ücra bir köyde horoz sesi kulaklarımda

Tepki Skoru
0
Atamaların yapılacağını ve kesin atanacağımı bilmek istiyorum.....

Tepki Skoru
0
ben de rüya görmek istemediğim için kpss ye çalışıyorum

Tepki Skoru
0
merak ettıgım bırsey var.....şimdi 15000 sözleşmeli calısıyor....farzedınkı 10000 kadrolu aldılar....10000 kısı sözleşmelilerden kaydıgını dusunun ....onların bosaltıgı okullar acık görunucek...ve kadın sözleşmelide almıcam dedı.....ne olucak ozaman ....2010 --2011 yıllarında zorunlu ıller bu senekı ekleneceklerle bırlıkte 45 ıl zorunlu olucak....bosalan yerlere ek alımda yapmıcak sözleşmeli olarak ne olucak ozaman....15000 sözleşmeli calısyor mezun olucaklarda 5000 kısı atanmayanlar var sımdı onlarla 21000 bın yada 22000 kısı gırıcek ....​

Tepki Skoru
0
ben de rüya görmek istemediğim için kpss ye çalışıyorum
ne kadar ukelasın arkadaşım,elbette kimse rüya görümüyor elbette herkes 24 saat pc başında oturmuyor,elbette herkes ders çalışıyor,ve içindeki ufacık bi umutta olsa bu forumda bizlerle paylaşıyor,buna böyle rüya görüyorsunuz der gibi ukelaca bi tavırla yorum yazmanız bi eğitimciye(olursanız tabi)yakışmayan bi üslup

Tepki Skoru
0
atamaların olacağını ve atanmamış hiç okul öncesi öğrt kalmayacağının açıklanası

Tepki Skoru
0
bu samsun 55 daha öncede ışık 55 ti üyeliği iptal edildi ama hala ukulalık yapmaya devam ediyoo bak samsun 55 bi okul öncesi öğretmeni önce sevimli ve sempatik kişilerdir çocuk ruhlu olup karşısındaki kişiyi incitmez kırmaz ve bu kişilikleriyle örnek olurlar bu tavırlarınla insanları helede çocukları kendinden uzaklaştırırsın sevilmeyen bi öğretmen olmakta hiç hoş olmaz sanırım bizleri germe canım şu içinde bulunduğumuz durum yeterince bizi geriyo zaten ve burda arkadaşlarla umutlarımızı beklentilerimizi dile getirip destek oluyoruz lütfen bu tavırlarınla KÖSTEK OLMA

Tepki Skoru
0
Sınavım iyi geçmiş olarak 11 Temmuz sabahına uyanmak istiyorumm :(:(

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00