A ARMAGANY. Katılım 11 Eyl 2007 Mesajlar 2 Tepki Skoru 0 Puanları 0 Yaş 41 5 Haz 2010 #1 Vanın gedikbulak köyüne atandım bilen var mı.gidip gitmeme konusunda çok kararsızım.gitmezsem sözleşmeli öğretmenlıge devam edebilir miyim??
Vanın gedikbulak köyüne atandım bilen var mı.gidip gitmeme konusunda çok kararsızım.gitmezsem sözleşmeli öğretmenlıge devam edebilir miyim??
A adelhaid Katılım 6 Eyl 2008 Mesajlar 31 Tepki Skoru 0 Puanları 0 Yaş 38 6 Haz 2010 #2 hocam bildiğim kadarıyla artık sözleşmeli çalışamazsınız.gitmezseniz 6 ay lık bir bekleme süreç var tercihte yapamazsınız.ceza gibi bişey yani
hocam bildiğim kadarıyla artık sözleşmeli çalışamazsınız.gitmezseniz 6 ay lık bir bekleme süreç var tercihte yapamazsınız.ceza gibi bişey yani
A asli.papatya Katılım 1 Ocak 2008 Mesajlar 167 Tepki Skoru 0 Puanları 0 Yaş 37 6 Haz 2010 #3 Memurlar.Net (Kadroya geçen 4/B'li öğretmen, kadrolu göreve başlamak zorunda!) hocam sorunuzun cevabı burada mevcut
Memurlar.Net (Kadroya geçen 4/B'li öğretmen, kadrolu göreve başlamak zorunda!) hocam sorunuzun cevabı burada mevcut
A a.akilli Katılım 25 Şub 2008 Mesajlar 56 Tepki Skoru 0 Puanları 0 Yaş 41 6 Haz 2010 #4 hocam ben de van da görev yapıyorum gedikbulak van merkeze yaklaşık 45 km gidiş geliş yapılıyor diye biliyorum benim de tercihlerimin için de vardı bana özalp merkez anaokulu geldi van merkeze 60 km ve ben gidiş geliş yapıcam merkezden
hocam ben de van da görev yapıyorum gedikbulak van merkeze yaklaşık 45 km gidiş geliş yapılıyor diye biliyorum benim de tercihlerimin için de vardı bana özalp merkez anaokulu geldi van merkeze 60 km ve ben gidiş geliş yapıcam merkezden