P pation Katılım 9 May 2007 Mesajlar 12 Tepki Skoru 0 Puanları 0 10 Ocak 2009 #1 Resmi büyütmek ve oy vermek için üstüne tıklayın Yardımlarınız için çok minnettarız.Çocuklarım hepinizi öpüyor.
Resmi büyütmek ve oy vermek için üstüne tıklayın Yardımlarınız için çok minnettarız.Çocuklarım hepinizi öpüyor.
K kzncnnet Katılım 31 Tem 2007 Mesajlar 1,943 Tepki Skoru 0 Puanları 0 Yaş 38 10 Ocak 2009 #2 mınıklerınız cok seker bızde onları öpüyoruz güle güle kullanınnn
Y yelda85 Katılım 1 Ara 2008 Mesajlar 4 Tepki Skoru 0 Puanları 0 Yaş 39 15 Ocak 2009 #3 keşke resmide görebilseydik arkadaşım bi yerlerden sesini duymalarına ve yardımların ulaşmasına çook sevindim öptüm sizi kocaman
keşke resmide görebilseydik arkadaşım bi yerlerden sesini duymalarına ve yardımların ulaşmasına çook sevindim öptüm sizi kocaman
Y yelda85 Katılım 1 Ara 2008 Mesajlar 4 Tepki Skoru 0 Puanları 0 Yaş 39 16 Ocak 2009 #4 yeni üye olduğum için hem etkinliklerimi paylaşmada hemde bazı etkinlikleri görebilme konusunda zorlanıyorum yazıyı daha önce görmemiştim teşekkürler
yeni üye olduğum için hem etkinliklerimi paylaşmada hemde bazı etkinlikleri görebilme konusunda zorlanıyorum yazıyı daha önce görmemiştim teşekkürler
A aynuröztürk Katılım 19 Eki 2009 Mesajlar 34 Tepki Skoru 0 Puanları 0 Yaş 36 19 Eki 2009 #5 merhaba arkadaslar ben şanlıurfa suruç ilçesinin yalınca köyüne atandım ama sınıfımda hiç bisey yok köyün durumu içler acısı sizlerden yardim bekliyorum destekliyeceginize inaniyorummm
merhaba arkadaslar ben şanlıurfa suruç ilçesinin yalınca köyüne atandım ama sınıfımda hiç bisey yok köyün durumu içler acısı sizlerden yardim bekliyorum destekliyeceginize inaniyorummm