çoğunuz abim ablam sayılırsınız sanırım.daha üniversite okuyamadım. okul öncesi öğretmenliği istiyorum . maalesef ülkemizde okyupta işsiz kalan çok onun için herşeyi tam araştırmak gerekiyor.... demin kadrolu puanlarına baktım forumdan 60 lar 70 ler havada uçuşuyor tabi berbat oldum... niye derseniz matematik özürlüyüm onun için özelde okumayı planlıyorum... pdr ya da okul öncesi arasında kararsızdım.. okul öncesi eğitiminin zorunlu olacağını duymuştum ... sözleşmeli olayıda kaldırılıyo diye de duydum.. bunları göz önüne alınca okul öncesi ağır bastı..çok ta güzel bi meslek.çok ta hoşuma gidiyor bu bölüm. ama dediğim gibi bu kpss olayı 17 bin küsür kişi başvurdu 60 70 puan falan okuyunca çok canım sıkıldı..mahvoldum ...
bana bi bilgi verin gözünüzüü seveyim..kpss çok mu zor..puanlar hangi kısımlardan ne kadar etkiliyor.napıyım ben ya matematikten anlamıyosam öliyimmi napıyım amele mi olayım .. kötü bişey yazmayın gittim gidecem zaten
şimdiden tşkler
bana bi bilgi verin gözünüzüü seveyim..kpss çok mu zor..puanlar hangi kısımlardan ne kadar etkiliyor.napıyım ben ya matematikten anlamıyosam öliyimmi napıyım amele mi olayım .. kötü bişey yazmayın gittim gidecem zaten