Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

yardım ya :(

Tepki Skoru
0
çoğunuz abim ablam sayılırsınız sanırım.daha üniversite okuyamadım. okul öncesi öğretmenliği istiyorum . maalesef ülkemizde okyupta işsiz kalan çok onun için herşeyi tam araştırmak gerekiyor.... demin kadrolu puanlarına baktım forumdan 60 lar 70 ler havada uçuşuyor tabi berbat oldum... niye derseniz matematik özürlüyüm onun için özelde okumayı planlıyorum... pdr ya da okul öncesi arasında kararsızdım.. okul öncesi eğitiminin zorunlu olacağını duymuştum ... sözleşmeli olayıda kaldırılıyo diye de duydum.. bunları göz önüne alınca okul öncesi ağır bastı..çok ta güzel bi meslek.çok ta hoşuma gidiyor bu bölüm. ama dediğim gibi bu kpss olayı 17 bin küsür kişi başvurdu 60 70 puan falan okuyunca çok canım sıkıldı..mahvoldum ...
bana bi bilgi verin gözünüzüü seveyim..kpss çok mu zor..puanlar hangi kısımlardan ne kadar etkiliyor.napıyım ben ya matematikten anlamıyosam öliyimmi napıyım amele mi olayım .. kötü bişey yazmayın gittim gidecem zaten :( şimdiden tşkler

Tepki Skoru
0
O zaman kardeşim diyerek başlayım ... :) sadece matematikle biten birşey değil kpss... genel kültür-genel yetenek ve eğitim bilimlerinden sınavlara giriyoruz. Birçok alana göre 60-70 puanla atanabilmek yine gayet iyi... Şu an alan olarak atamamız iyi puan açısından. ama zaman ne getirir bilinmez. Matematikten anlamıyorsanız; eğitim bilimleri yaparsınız, bunun tarihi var, Tükçesi var.. :) Matematik yapamıyorsanız dünyanın da sonu değildir. Elinizden geleni yapacaksınız sonuçta... BAŞARILAR....

Tepki Skoru
0
O zaman kardeşim diyerek başlayım ... :) sadece matematikle biten birşey değil kpss... genel kültür-genel yetenek ve eğitim bilimlerinden sınavlara giriyoruz. Birçok alana göre 60-70 puanla atanabilmek yine gayet iyi... Şu an alan olarak atamamız iyi puan açısından. ama zaman ne getirir bilinmez. Matematikten anlamıyorsanız; eğitim bilimleri yaparsınız, bunun tarihi var, Tükçesi var.. :) Matematik yapamıyorsanız dünyanın da sonu değildir. Elinizden geleni yapacaksınız sonuçta... BAŞARILAR....
tşkler biraz olsun rahatladım :) ... diğer hususlarda bilgisi olanllar yazarsa sevinirim

Tepki Skoru
0
sevgili kardeşim sana şunu söyleyeyim..kpss den 60-70 almak zor değil ki..ben 1 ay çalışarak 70 aldım..sadece matematiğe girmiyosun..sen 80 yapacağına 90 eğitim bilimleri çözersin matematiği tolore eder bu..sen sevdiğin meslek mi değil mi bunu düşün..kpss sorun olmaz çünkü siz mezun olana kadar zorunlu olcak okul öncesi eğitim..belki puansız bile geçersiniz..ki en kolay atanan bölümlerin başında geliyo okul öncesi..şimdiden başarılar diliyorum.

Tepki Skoru
0
bende sana kardeşim diye hitap edeyim bak cnm kardeşim sen önce üniversiteyi kazanmaya 4 yıla ne olur ne biter kimse bilemez sen istediğin besleği seç oku üniversiteni elinde sonunda tanırsın hıı bide bakalım o zamna kadar kpss diye bişey kalacak mı? burası türkiye her gün bişeyler değişiyo hem ne demişler sonunu düşünen kahraman olamaz :)

Tepki Skoru
0
Kardeşime devam :D Sevgili kardeşim gerçekten bu meslek çok ama çok sabır işi eğer çabuk öfkelenen bir yapıya sahipsen,sabırlı değilsen,çocukları hiç incitmemecesine sevmiyorsan aman derim! Çünkü öğretmenlik 3 -5 matematik sorusu yada kpss netiyle hesap kitap edilecek birşey gerçekten değil.Bence sen öncelikle buna karar ver tatlım.Yoksa bu ülkede ne olacağı 1 ay 1 hafta 1 günde bile değişebiliyorken sana 4 sene sonrası için ne diyebilirizki hiç belli olmaz.Yüreğinin sesini dinle Allah yardımcın olsun...

Tepki Skoru
0
hepinize çok teşekkürler... çok iyisiniz üşenmemiş yazmışsınız çok teşekkürler..ayrıca büşra abla çok sabırlıyım çocuklarıda çok severim :) lakin dediğin gibi bu ülkede herşey değişken sadece çocukları sevmekle bitmiyor işsiz kalma durumu var:) ALLAH yardımcımız olsun..tekrar teşekkürler...bundan sonra sadecee ''hayırlısı olsun'' demek kalıyor galiba ... :)

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle