Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

yardım lütfen:(

Tepki Skoru
0
2011 ögretmen atamalarinda doguya yerlesen arkadaslar lütfen yardim edin:( simdi tercih sirasi bizde

1. sorum: Kac puanla nereye atandiniz?
2. sorum: Tercihlerinizi hangi kriterlere göre yaptiniz?
3. sorum: Bulundugunuz ortamda sartlar ne durumda?

Sorularimi cevaplayanlara simdiden tesekkür ederim. bu stresli günlerimde bana yardimci olursaniz cok mutlu olucam.

Tepki Skoru
0
evet tercihler öncesi böyle konu açıp soruları paylaşmanız bizim içinde iyi olacak fikir edinmiş oluruz..Teşekkürler..Cevap verenler de olur inşallah..

Tepki Skoru
0
konuyu paylaştım ama cevap veren yok. Sesimizi duymuyorlar herhalde. :11:

Tepki Skoru
0
Arkadaşım ben 55 puanla şubat atamasında Diyerbakır'ın Eğil ilçesine atandım. Tercih yaparken evime yani memleketime yakın olan yerlere öncelik verdim ama puanım düşük olduğu için doğuya doğru evime yakın olandan uzağa doğru yazmaya basladım 9. tercihim buraydı ve çok memnunum. Baraj kenarında küçük bir ilçe kimse kimseye karışmaz hiçbir olay olmaz diyarbakıra çok yakın ve en güzeli zümremde tek erkek öğretmenim. Hakkında hayırlısı olması dileğiyle umarım yardımcı olabilmişimdir....

Tepki Skoru
0
ben de hiç bilmiyorum nasıl olacak. herkes puanını yazacağı yerlerı belırtse de ona göre tercıh yapsak. benım puanım duşuk olduğu için çok dikkatlı tercıh yapmam gerek.

Tepki Skoru
0
arkadaşım kaç puan aldın nereleri yazmayı düşünüyorsun. ben de urfa ve mardın düşünüyorum, ölü tercih yapmak istemem. yardımcı olursan sevınırım :)

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle