Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Yardım istiyorum

Tepki Skoru
0
merhaba izmir ödemiş konaklı köyü ilköğretim okulunda görev yapıyorum.Okulumuzda velilerden aidat alınmıyor be nedenle sınıfımızın çok eksiği var ama öncelikle oyuncak ihtiyacımız var.Elimizdeki oyuncaklar 12 yıl öce alınmış yardım ederseniz çok memnun oluruz
Feryal KOLATAN
0505 454 3149
Şehit Er Kamil Alkan İ.Ö.O
Konaklı Ödemiş İzmir

Tepki Skoru
0
mrb ben çanakkale onsekızmart okul öncesi bölümünde okuyorum hocamızla görüşüp sizin için yardım kampanyası düzenlemek istiyorum

Tepki Skoru
0
merhaba izmir ödemiş konaklı köyü ilköğretim okulunda görev yapıyorum.Okulumuzda velilerden aidat alınmıyor be nedenle sınıfımızın çok eksiği var ama öncelikle oyuncak ihtiyacımız var.Elimizdeki oyuncaklar 12 yıl öce alınmış yardım ederseniz çok memnun oluruz
Feryal KOLATAN
0505 454 3149
Şehit Er Kamil Alkan İ.Ö.O
Konaklı Ödemiş İzmir
merhaba bizim okulumuzda kitap kampanyası yapıyoruz 19 mayıs günü okullara göndermiş olacağız. kitap ihtiyacınız varsa size toplanan kitaplardan gönderebiliriz. yalnız bu büyük çaplı bir kampanya sizden zeyno3506@mynet.com adresine istiyorsanız öğrencilerinize bu kampanyadan bahsedip bize onların düşünceleri ile yazacağınız talep mektubu veya e maili gönderirmisiniz. çünkü biz bu talep mektuplarını sergileyeceğiz. hedefimize ne kadar ulaştığımıza dair okulumuzda bir sunum yapacağız.

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle