Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Yaaa arkadaşlar biri bunu cevaplasın lütfen .......

Tepki Skoru
0
arkadaşlar arkadaşın biri diger bi başlık altında ygs4 puan 327 sıralama 32bin ygs5 puan 311 sıralama 27 bin yazmış çıldırmamak elde degil nasıl oluyor böyle benim ygs4 352 sıralamam 43bin ygs5 336 sıralamam 32 bin lütfeeeeennn bütün arkadaşlardan cevap bekliyorum...biz nasıl güvenecegiz bu ösym denilen kuruma yaaaa....

Tepki Skoru
0
ya arkadaşlar benim abim dersanede öğretmen eşit ağırlıkçıların puanları hesaplanmamış sonradan tekrar hesaplanınca sayısallar filan geriye düşmüş çok fazla yanlış var sistemde siz tercihlerinizi yapın bekleyin önemli olan sıralama ve lütfen ümitlerinizi kaybetmeyin...

Tepki Skoru
0
bana kalırsa arkadaşımız puanını yanlış yazmış olabilir 311 değildir öyle olmasını diliyorum en azından ösym ye güven kalmadı...

Tepki Skoru
0
ya arkadaşlar benim abim dersanede öğretmen eşit ağırlıkçıların puanları hesaplanmamış sonradan tekrar hesaplanınca sayısallar filan geriye düşmüş çok fazla yanlış var sistemde siz tercihlerinizi yapın bekleyin önemli olan sıralama ve lütfen ümitlerinizi kaybetmeyin...
evet canım önemli olan sıralama oldugu için ben bu haksızlıgın giderilmesini istiyorum o arkadaştanda cevap bekliyorum....

Tepki Skoru
0
yukarıdaki linkte benim puanım ve başarı sıram var...

Benden daha düşük puan alanlar benden daha iyi sıralaması var...
nasıl oluyor

Tepki Skoru
0
arkadaşlar sıralamayla puan paralel olmayablr sıralama türkiye genelinde ssoru eğer az kşi trfndan cvplanıyorsa ve sende bunların içindeysen sıralaman tabikide iyi gelir ama herkesin yapabildiği soruları yapıp pğuanın yüksekse az kişinn yaptığı soruları yapamadıysan sıralaman iyi gelmeyeblr

Tepki Skoru
0
arkadaşalr tuba arkadaşıma katılıyorum puan hesaplamasında türkiye genelinde soruların yapılış oranına göre puan hesaplaması yapıldığını duymuştum.haklı olabilir tuba35 arkadaşımız.

Tepki Skoru
0
arkadaşlar birde çok önemli bir konuyu sizlere sormak ve fikirlerinizi almak istiyorum.bizler burada sürekli olarak tercihleri başarı sırasına göre yapmalıyız diyoruz ve bizede rehberlikçiler hep aynı şeyi söylüyorlar başarı sırası önemli diye.ama şöyle bir durum var (sadece aöf okul öncesi öğretmenlik için konuşuyorum)aöf okul öncesi öğretmenliğinde herhangi bir ygs puanımızdan en yüksek olanı kullanacağımıza göre ösymde bizi puana göre sıraya koyacağına göre bizler aöf okul öncesi öğretmenliği tercih ederken başarı sırasından çok en yüksek puanımızı kullanmamız gerekmiyormu.benim kafam çok karıştı:(

Tepki Skoru
0
arkadaşlar bir üst soruyu buraya yazdım ama herkez göremez diye daha sonradan ayrı bir başlıktada açtım.

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle