Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Veli sınıfda durması yasakmı cıkartmada zorlanıyorum

Tepki Skoru
0
arkadaşlar benim otizmli bir öğrencim var annesi sürekli sınfata duruyor diğer öğrencilere müdahale ediyor çocuk konuşamıyor sürekli çıglık atıyorsaldırıyor veli sürekli diğer öğrencilerimi müdahale ediyor veli sınıfda durması yasakmı cıkartmada zorlanıyorum

Tepki Skoru
0
Bence idareden rica edin . Bir toplantı düzenlensin ve sizede söz hakkı verilsin.
Sizde önce çocukları anlatın sonra sorun olan konuları açın , çocukların yalnız ve bağımsızken verilen eğitimin daha verimli olduğunu anlatın. Ve gerekirse anasınıflarındaki gibi sınıflara velilerin alınması idare tarafından gerekçeleri gösterilerek yasaklansın.

Tepki Skoru
0
bence şöle yap toplantı yapın toplantıda velilere bilgi verin aslında bunu en başından yapmanız lazımdı nese geç olsun ama güç olmasın bilgi verin otozim ile ilgili bi de siz veli geldiğinde ben ilgilenirim diye gönderin yoksa diğer veliler gelip sınıfa girebilir

Nihal EROĞLU

YÖNETİM EKİBİ
Yönetici
Tepki Skoru
25
aynı sorun bende d var hocam bendede otizm li bir çocuk var her gün annesi onunla birlikte okula geliyor. ilk zamanlar sürekli sınıfta duruyordu git gide veli sayım arttı öğrenci kadar veli olmaya başladı. Allahtan o otizm li çocuğumun velisi çok anlayışlı sağolsun ben demeden kendi dedi hocam ben artık kapıda bekleyeyim diye bunun üzerine bir veli toplantısı yaptık müdür bey de geldi velilere sınıfta lk 1 aydan sonra durmak yasak dedi (böyle bir yönetmelik yok tabi de ) olmadı gerekende o idi bende müdür bey gittikten sonra velilere durumu anlattım.

sizler sınıfta olunca geriliyorum dye açıkca dedim öğrencilerde değişiyor. bir hikaye okuyacağım eşek sesi çıkarmam gerek ee siz sınıftayken nasıl AAİİİİİİ diye bilirim ya da nasıl hoplayıp zıplayıp şarkımı söyleyip taklit yapa bilirim dedim durumu güzelce kalp kırmadan anltınca sağolsub hepsi anlayışla karşıladılar. artık kimse sınıfa girmiyor. otistik öğrencimin velisi de tüm ders zamanı boyunca nöbetçi masasında oturuyor hemen kapının yanında acil bir durumda hemen çocuğuna da müdahale edebiliyor. bence sende açıkca konuşmalı ve idarecinden yardım almalısın.

Tepki Skoru
0
Zaten velilerin sınıfta durmaları yasak yönetmelik gereğince.Önemli bir gerekçe sunulup, idarece onaylanmadıkça velinin sınıfda durması yasak.

Tepki Skoru
0
biz velileri sınıf katına bile çıkarmıyoruz,diğer çocuklarda ağlayıp annelerini isteyebileceği için bu durumu uygun bir dille anlatıyoruz ve anlayışlılar çok şükür...

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle