Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Vekil müdürlüğü red edebilme hakkımız var mı?

Tepki Skoru
0
akşamlar arkadaşlar.Size bir şey sormak istiyorum ben bağımsız bir anaokulunda görev yapıyorum.Kurucu müdürümüzün görevi sona erdi ve yerine vekil müdür atanacak.Bu görevi ısrarla ilçe milli eğitim bana vermek istiyor.bu arada 1 ay sonra stajyerliğim kalkacak okulda da 2 kadrolu öğretmeniz.diğer öğretmenin stajyerliği 9 ay sonra dolacak.Yönetmelikte ise açıkça vekil müdürlüğü red etme hakkımız olduğu yazılmıyor.Red etme gibi bir hakkım var mı?Gerekçelerimi bir dilekçeyle bildirip red edebilir miyim? Cevaplarsanız çok sevinirim.Bu arada sınıfım olduğu halde görevi kabul etmezsem görev yaptığım ilde doğu görevi sayılan şartları çok kötü bir yere görevlendirme yaparız diye tehdit edildim. Teşekkürler.

Tepki Skoru
0
ben bu sorunu bi yerden tanıyor gibiyim:)) açık açık müdür yetkililiği müdür vekilliğini red etme gibi bir şey yok ancak verilen görevlendiremeyi geçerli sebeplerle istememe gibi bir hakkımız var

Tepki Skoru
0
:) aslıhannnnnnnn dilekçemi yazdım canım.ama yine de yapmak zorundasın diyorlar ilçe milli eğitim.Napacağımi bilemedim.öpüyorum canım

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle