Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Vatana İhanet Gibi Promosyon Oyun!

Tepki Skoru
0
konu 04.02.2007 tarihinde açılmış ama birçoğumuz gibi en de yeni farkettim. merak ettiğim bişey var acaba konudan zamanında haberdar olanlar, bunu farkedenler acaba ilgili gazeteye bir mail attılar mı? uyarı anlamında birşeyler yapıldı mı? bu kadar vurdumduymazlık, bu kadar umursamazlık ve Atatürk'ün, kahraman Türk ordusunun, askerinin, kanları, canları pahasına koruyup, kurtardıkları bu topraklarda herkes istediği gibi at koşturacağını mı zannediyo acaba!!

eğer bu haberele ilgili döküman, yayınlanan bu promosyonun CD si, reklamının yapıldığı yayınlanmış gazetesi falan varsa, hiç durmayalaım.. geçmiş gitmiş demeyelim. hata hatadır ve vatan söz konusu ise, hata asla affedilmemeli..!! ve bizler de bu kabul edilemez hainliği tekrar yüzlerine çarpalım!! bu kadarı da olmaz yani..

Tepki Skoru
0
Biz çocuklarımıza sahip çıkmazzsak, uyumaya davam edersek bu ülkeyi bölmek isteyenlerin ekmeğine yağ süreriz.UYAN TÜRKİYE. Biz öğretmenler olarak çocuklarımızı bilinçlendirebiliriz.Milli duyguları ,Vatan sevgisini aşılayarak bu ülkenin ne zorluklarla bu hale geldiği konularını sık sık ele alalım.geleceğimiz olan çocuklarımıza sahip çıkalım.Bu konularla bizi aydınlattığınız için teşekkürler.

Tepki Skoru
0
bende geç fark ettim gerçekten çok üzüldüm.... hugo çocukların çok sevdiği bir oyun bence duyarsız kalmayı herkes hemen birşeyler yapmalı ben hemen tanıdıklarıma gönderiyorum

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle