Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Van'a atanan okuöncesi öğretmenleri

Tepki Skoru
0
mrh değerli öğretmen arkadaşlarım .biz vana atanan yeni öğretmenlerin fazla zorluk çekmemeleri için ,her konuda yardımcı olmak için danışma bürusu açtık.özelikle okulöncesi öğretmenleri olursa beklerim elimizden geldikçe yardımcı olurum.

Tepki Skoru
0
canım yanlış yere konu açmışsınız.. burası siteden duyuruların yer aldığı büton..

Tepki Skoru
0
arkadaşlar bende van merkezde görev yapıyorum.sanırım anaokulu olarak ipekyolu açıktı sadece, diğerleri ilköğretimdi. bne de anaokulundayım. oralara artanan arkadaşalr yardımcı olabilirim. herkese kolay gelsin

Tepki Skoru
0
Arkadaşlar Van Başkale Merkez İlköğretim Okuluna Atandım. Bir bilgisi olan paylaşabilir mi? kalacak yer, Maerkeze uzaklık, okul hakkında bilginiz var mı?

Tepki Skoru
0
Van Çaldıran Mehmet Tahir Taşer İlköğretim Okuluna atandım.Okul ve Çaldıran hakkında bilgisi olan varsa yardımcı olursa çok sevinirim

Tepki Skoru
0
Arkadaşlar Van Başkale Merkez İlköğretim Okuluna Atandım. Bir bilgisi olan paylaşabilir mi? kalacak yer, Maerkeze uzaklık, okul hakkında bilginiz var mı?
arkadaşım ağustos atamasında van başkale çaldıran ilköğretime atandım.siz başkaleye gidip okulunuzu gördünüzmü ev ayarladınızmı.??

Tepki Skoru
0
mrh değerli öğretmen arkadaşlarım .biz vana atanan yeni öğretmenlerin fazla zorluk çekmemeleri için ,her konuda yardımcı olmak için danışma bürusu açtık.özelikle okulöncesi öğretmenleri olursa beklerim elimizden geldikçe yardımcı olurum.
size nasıl ulaşabiliriz,bende ağustos atamasında van başkale çaldıran ilköğretime atandım

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

23 Yıldır Sizlerle