Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

van merkeze atananlar buraya.. nasıl bir yer bilgisi olan ???

Tepki Skoru
0
halkı havası sosyallik açısından nasıl bir yer. netten takip ettiğime göre ev kiraları çok pahalıymış ben tek kalmayı düşünüyordum yani 350 lik iyi bir ev bulamazmıyım :S atandıgınız okula yazın gitmeyi düşünüyormusun ev tutmak amacıyla bilgisi olan varsa lütfen yardımcı olsun ...erçek hakkında bilgisi olan varsa hava çok mu soguk olur van da !!

Tepki Skoru
0
merhabalar.. öncelikle kadronuz hayırlı olsun.. ben van merkezde görev yapıyorum ev kiralarını sormuşsun evet kiralar pahalı ama 350 tl lik küçük bir ev bulabilirsin ayrıca pahalı gelirse çoğunlukla çalışanların bulunduğu yurtlarda mevcut... burada genelde okullarda öğretmen servisleri var ve öğretmenlerin çoğu merkezde kalıp gidiş geliş yapıyorlar.. van tahmin edildiği kadar kötü bir yer değil aksine doğu illerine göre fazlaca sosyal aktivitesi olan bir il.. bu arada ev tutmak için yazın gelmeniz sizin için daha iyi olabilir çünkü kiralar yükselebilir..

Tepki Skoru
0
halkı havası sosyallik açısından nasıl bir yer. netten takip ettiğime göre ev kiraları çok pahalıymış ben tek kalmayı düşünüyordum yani 350 lik iyi bir ev bulamazmıyım :S atandıgınız okula yazın gitmeyi düşünüyormusun ev tutmak amacıyla bilgisi olan varsa lütfen yardımcı olsun ...erçek hakkında bilgisi olan varsa hava çok mu soguk olur van da !!
merhaba öncelikle hayırlı olsun erçek ilköğretim mi erçek mehmetçik ilköğretim mi atandığınız yer.ben erçeğin yakınında görev yapıyorum.erçek servisiyle vana gidip geliyorum.genellikle erçek öğretmenleride gidiş geliş yapıyorlar.erçekteki iki okulda güzel sıkıntı yaşamazsın arkadaşım.ev kiralarını sormuşsun ev kiraları hakikatten pahalı kira ötesi yakıt çok pahalı tek başına ev tutmayı bence kafandan sil vana atanan başka arkadaşlar varsa ev arkadaşı ile ev tutmak daha doğru olur...vanda kış ve kar çok oluyor tabi bu geldiğin yere bağlı olarak değişiyor nerden geldiğin önemli ben istanbuldan vana atandım ben istanbulda görmediğim kışı ve soğuğu burda gördüm..sosyalliğe gelince hiç sıkıntın olmaz aklına gelebilecek her türlü sosyallik burada mevcut...tiyatro sinema bovling bar cafe konser yani anlayacağın her şey var arkadaş ortamları güzel...başka yardımcı olabileceğim bir şey varsa hazırım bekliyorum :)

Tepki Skoru
0
arkdaşlar merhaba, ben de Van'a atandım ve hiç bi bilgim yok merkez için duyumlarım olumlu ama Başkale hakkında bi bilginiz var mı??? lütfen birileri ev, ulaşım hakkında bilgi verebilir mi ???

Tepki Skoru
0
Bende Vanda görev yapıyorum. Hiç bir sıkıntım yok çünkü Vanlıyım :)) Hatta aslen erçekliyim. Erçek e atanan arkadasım Vanda merkez hariç diğer yerler olarak görev yapabileceğin en güzel yere düşmüşsün hayırlı olsun. Başkaleye atanan arkadaşım ne yazık ki başkale için aynı şeyleri diyemicem. Merkezden baya uzak. (90 km falan ) Ayrıca başkalede hava şartları merkeze oranla daha ağır geçiyo. Servis konusunda pek sıkıntı çekeceğini sanmıyom. Fakat uzak olduğu için orda görev yapan öğretmenler orda kalıyo. Yardımcı olabileceğim başka bşey varsa sorabilirsinz ?

Tepki Skoru
0
muratt065 hocam çok teşekkür ederim :) tabi herkese kendi memleteki çok iyidir.. ben erçek e atandım ama merkezde kalabilirim heralde 30km dediler. ev tutmak için yazın gelmeyi düşünüyorum ama nereden tutsam bnm için uygun olur..hangi semt uygun olur ev için erçek servislerine en uygun yer neresidir..çok soguk olur mu :/ vana atananlar maaşı ısınmaya yatırıyormuş :D ve pahalı bir şehir dediler soguk havadan dolayı

Tepki Skoru
0
civcikcik hocam size de çok teşkler :) yani tek başıma ev tutsam bu kadar mı pahalıya gelecek :/ tek kalmayı istiyorum ama bakalım nolacak

Tepki Skoru
0
Şengül hocam merkez de aslında her keseye göre ev bulunabiliyo. Üniversiteden dolayı ev konusunda alternatif oldukça fazla. Bu konuda pek zorluk çekeceğinizi zannetmiyom. 300-350 kira ile rahatlıkla ev bulabilirsiniz. Çarşı merkezi o kadar abartılı olabilecek kadar büyük değil. O yüzden biraz dolaştımı çok rahat kendinizce ev bulabilirsiniz. Servis konusunda civcivik'ten servisçinin tel nosunu da alıp o sorunu da çözebilirsiniz...

Tepki Skoru
0
vana ilk atamayla atanan arkadaşlar okullar açılmadan ne kadar zaman önce gitmeliyiz bilgisi olan varmı eylül 5 te açılacak dedi müdür eylül 1 de falan mı gitmek gerekir yoksa okullar açıldıktan sonra 15 gün süremiz varmı başlamak için bilgisi olan varmı bu arada bende van ortanca ilköğr.okuluna atandım

Tepki Skoru
0
öğretmenm benm bildğm kadarıyla 1 eylülde seminerlrmz başlıyor..yani 1 eylülde işbaşıyz...bugn okula gittğmde tekrar sorarm ama geçn yıl ben kiliste bu tarhte başlmştm..bilgnz olsn ve kadronuz hayırlı uğurlu olsn inş...

Tepki Skoru
0
asizaman öğretmenm..müdür yardmcmza sordm,büyük ihtiimalle 12 eylül yani bayram dönüşü başlrz ama henz bununla ilgli bir yazı gelmedi dedi...yani bu durumda seminer 1 hafta oluyormş..ama en doğru bilgiyi yakn tarihlerde idareclrnzden alablrsnz diye düşnyrm..tekrar hayırlı olsn inş...

Tepki Skoru
0
teşekkür ederim elif hocam o zamn bir şekilde bilgi alan bu konuda,burada paylaşırsa hiç değilse bilgi alışverişi yapmış oluruz erken gidipte vana sıkıntı yaşamak istemiyorum 3 5 gün....tekrar teşekkürler hocam...

Tepki Skoru
0
önemli değl öğretmenm..kesnlşmş bir bilgi alırsm ben tekrar size dönş yaparm..diğer arkdşlrmnda paylşcklrndn eminm..biliyorsnz paylaşmak güzeldir,yardmlşmkta (((;

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle