Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Van merkez köylerine atananlar işte bizi bekleyenler...:(

Tepki Skoru
0
van merkez aktaş köyüne atandım merkeze 30 km.milli eğitimi aradığımda okulda sınıflar birleştirilmiş anasınıfı yok ama müdür odasını anasınıfı yapacaklardı dedi.okula hiç bir şekilde taşımalı eğitim ve ulaşım yokmuş kafam çok karıştı ne yapacağımı şaşırdım okula giden çocuğum var mekezde oturmam lazım...bu durumda olanlar ne yapmayı düşünüyorlar arkadaşlar......

Tepki Skoru
0
senin için üzüldüm canan hocam..umarım ben aynı durumda değilimdir..allah yardımcımız olsun..

Tepki Skoru
0
nihayet okulun küçük bir görüntüsünü izledim.tek katlı küçük ama temiz bakımlı yada yeni bir okul..okulda uydu int. bağlantısı var..umarım hayal kırıklığına uğramam..

Tepki Skoru
0
arkadaşlar bende uydu görüntülerinden okulumun görüntülerine baktım kenarda bir mahalle okulun siteside yok bende hayal kırıklığı yaşamak istemiyorum eşim yazmak istememişti zorla yazdırmıştım hayırlısı olsun bende merkez zübeyde hanım anaokuluna atandım

Tepki Skoru
0
mürüvet hocam inşallah hayal kırıklığına uğramazsın ama senin okulada ben google earttan bakmıştım benim kadar uzak merkeze inşallah taşımalı eğitim vardır oraya 12waw bildiğim kadarıyla sana sıkıntı yok okulun merkezde diye hatırlıyorum.ayın 17 sinde gidip iyice araştıracağım eğer şartlar böyle ise galiba başlayamayacağım çok üzgünüm ama çarem yok....

Tepki Skoru
0
bende okulun numarasını buldum ama ulaşmak ne mümkün sen arada paylaş bakalım nasılmış duyduklarınıda paylaş bizimle arkadaşım merak ediyorum.
heee şimdi aklıma geldi bide milli eğitim dediki ordaki sınıflar birleştirilmiş anasınıfı yok ama müdür odasını anasınıfı yapacak....:)

Tepki Skoru
0
bende okulun numarasını buldum ama ulaşmak ne mümkün sen arada paylaş bakalım nasılmış duyduklarınıda paylaş bizimle arkadaşım merak ediyorum.
heee şimdi aklıma geldi bide milli eğitim dediki ordaki sınıflar birleştirilmiş anasınıfı yok ama müdür odasını anasınıfı yapacak....:)
hocam geçen sene ki okul müdürüne ulaştım..vanın en güzel köy okulu dedi..yol kenarı olduğu için ulaşım kolaymış..diğer köylerin okul servisleri ile de gidiş geliş yapabilirmişim..adam öve öve bitiremedi yani..geçen sene ben açtım anasınıfını diyor..bütün her şey yeni ve tammış..okul sobalı ssaassrrre..köy halkı zengin kesimmiş..lojmanda varmış..ama saağlık ocagı yok..benim içimi rahatlattı..ben int den ulaştım numarasına..ama sen millieğitimi arasan senin okulun müdürünün telf. vermezler mi ki???ya da bilinmeyen numaralardan köy muhtarına ulaşabilirsin..sadece bir fikir:362jf:

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle