Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Van da düzenleyelim

Tepki Skoru
0
okulöncesi eğitim performansı yüksek olmasına rağmen atamalarda öğretmen alımının büyük bir payını oluşturan van ilinde düzenleyelim.ben vada görev yapıyorum ve gönüllü de bulacağımın sözünüde veririm.
Burada ki halkın bilinçlenmesi gerekiyor...

Tepki Skoru
0
vanda düzenlemeyelim vazgeçtim siz zaten okulöncesinin yaygın olduğu illerde bilinçli ailelere bilinçli bireylere veriyorsunuz seminerleri.vana ne hacet 1 haftadır konuyu açtım o kadar soyutlamışsınız ki kafanızda doğuyu yazımı farketme lüksünü bile göstermemişsiniz neyse arkadaşlar ben belirtmiştim doğunun en büyük sorunu ne terör ne işsizlikdir doğunun en büyük sorunu eğitimsizliktir .
gelecek okulöncesiyle şekillenebilir ama bu vurdum duymazlıkla vanda okulöncesiyle şekillenmez.hatta eğitim olmayan biryerde hiçbir şey şekillenmez.
sevgi ve saygılarımla.....

Tepki Skoru
0
eren arkadaşa katılıyorum bu konuda bende yardım etmeye hazırım lütfen vanda olsun

Tepki Skoru
0
evet van'da okul öncesi eğitimle ilgili bir seminer düzenlenirse çok çok yararlı olacaktır,ayrıca buraya bir gelin gitmek istemeyeceksiniz:)

Tepki Skoru
0
vanda düzenlemeyelim vazgeçtim siz zaten okulöncesinin yaygın olduğu illerde bilinçli ailelere bilinçli bireylere veriyorsunuz seminerleri.vana ne hacet 1 haftadır konuyu açtım o kadar soyutlamışsınız ki kafanızda doğuyu yazımı farketme lüksünü bile göstermemişsiniz neyse arkadaşlar ben belirtmiştim doğunun en büyük sorunu ne terör ne işsizlikdir doğunun en büyük sorunu eğitimsizliktir .
gelecek okulöncesiyle şekillenebilir ama bu vurdum duymazlıkla vanda okulöncesiyle şekillenmez.hatta eğitim olmayan biryerde hiçbir şey şekillenmez.
sevgi ve saygılarımla.....

arkadaş doğru söylüyor.. van gibi güzel memlekete bir kez olsun değer verip gelmiyor, buna karşın diğer illerde -bilemiyorum sırf katılımyüksek olsun, gelir de yüksek olsun diye mi-(AYNI İLDE) kırk tane seminer düzenliyorsunuz.. burdaki öğretmenlerin kendilerini geliştirmekiçin saatlerce yol gitmekten, dünya masraf yapmaktan başka hakları yok mu??!!!! sesimizi duyurmak için illa ki bağırmamız mı gerek?

Tepki Skoru
0
Van'daki öğretmenlerin böyle seminerlere çok ihtiyacı var,lütfen bunu göz önünde bulundurun.

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle