- Tepki Skoru
- 0
Bir gün geçmişe baktığımda pişmanlığımdan üzülmediğimi gördüm,bunları ben yaşadım çünkü
Birini hatırlamanın aslında ufak bir telefon görüşmesi kadar basit olduğunu biliyorum artık.
Aslında bana değer veren insanlrın çok yakınımda olduğunu fakat gözlerimin hep uzaklarda olduğunu anladım...
Birini kırdıktan sonra özür dilemenin beni ben yaptığını anladım..
"Sen benim için önemlisin"cümlesinin verilebilecek en büyük hediye olduğunu öğrendim..
Hayatımda ilk önce sevmeyi öğrendim çünkü sevdikçe kendimi hissettiğimi gördüm..
Affetmenin ne olduğunu anladımve bana yeni insanlar kazandırdığını öğrendim...
Mutlu olmanın bir kedinin güzel bir anını yakalamak kadar basit olduğunu anladım..
Kaçırdığım fırsatların aslında bana yeni fırsatlar yarattığını gördüm...
Yıldızların benim için parladığını görmeyen gözlerim,gün geldi hayatımdan kayan yıldızların gömüldüğünü, maziyi unutması gerektiğini anladı
Gözlerin kelimelerden daha önemli olduğunu ve yalan söylemediklerini biliyorum artık..
Hayatımda yanımda görmek istediklerimi yanımda göreceğim; çünkü onların bana değer verdiklerini biliyorum...
YAŞAMIN YAŞAMAYA DEĞER OLDUĞUNU VE İSTERSEM MUTLU OLACAĞIMI ÖĞRENDİM....
KAYNAK:Genç gelişim dergisi
Adil Maviş
Birini hatırlamanın aslında ufak bir telefon görüşmesi kadar basit olduğunu biliyorum artık.
Aslında bana değer veren insanlrın çok yakınımda olduğunu fakat gözlerimin hep uzaklarda olduğunu anladım...
Birini kırdıktan sonra özür dilemenin beni ben yaptığını anladım..
"Sen benim için önemlisin"cümlesinin verilebilecek en büyük hediye olduğunu öğrendim..
Hayatımda ilk önce sevmeyi öğrendim çünkü sevdikçe kendimi hissettiğimi gördüm..
Affetmenin ne olduğunu anladımve bana yeni insanlar kazandırdığını öğrendim...
Mutlu olmanın bir kedinin güzel bir anını yakalamak kadar basit olduğunu anladım..
Kaçırdığım fırsatların aslında bana yeni fırsatlar yarattığını gördüm...
Yıldızların benim için parladığını görmeyen gözlerim,gün geldi hayatımdan kayan yıldızların gömüldüğünü, maziyi unutması gerektiğini anladı
Gözlerin kelimelerden daha önemli olduğunu ve yalan söylemediklerini biliyorum artık..
Hayatımda yanımda görmek istediklerimi yanımda göreceğim; çünkü onların bana değer verdiklerini biliyorum...
YAŞAMIN YAŞAMAYA DEĞER OLDUĞUNU VE İSTERSEM MUTLU OLACAĞIMI ÖĞRENDİM....
KAYNAK:Genç gelişim dergisi
Adil Maviş