Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Uykucu horoz

Tepki Skoru
0
cocukların hepsının yere yataga yatar gıbı yatmalarını ısteyınn ama gozlerının acık olmamasına dıkkat edınnn:d sonra bır kısı secın secılen cocuk uyuyan horozları tek tek kaldırıp sesızce bır yerde tıoplar en sona bır tane cocuk bırakır ve hepsı yavas yavas gelerek el ele 1-2-3 dıe el ıle sayılarak bagırırlar------------uykucu horoz uykucu horoz acaıp zevk alıyorlar

Tepki Skoru
0
evet biliyorum bu oyunu uzun zamandır oynamıyoduk:) yarın oynayalım ,,,teşekkür ederim....

Tepki Skoru
0
benim çocuklarım çok seviyor bu oyunu,paylaşım için teşekkürler...

Tepki Skoru
0
çok güzl bir oyun okulda bir arkdş öğretmişti son sınıflardan mezun şu anda merak ettim böcek_84 hangiokuldansın??

Tepki Skoru
0
Bizde arka arkaya tren şeklinde sıralanıyoruz ve 1 den 10 a kadar ya da 20 ye kadar ritmik bir şekilde sayıyoruz, uykucu horozlaar deyince herkes yere yatıyor uyuyor, seçilen çocuk başlarına tek tek dokunuyor ve kalkan tekrar sıraya duruyor böyle devam ediyorlar...bu oyundaki sessizliği seviyorum:)

Tepki Skoru
0
sessizliği seviyorsan cimi benim yaptığımı yapabilirsin 5 dakikalığına (süreyi sen ayarla tabi ) sessizlik oyunu oynuyoruz diyebilirsin çocuklar çok seviyor :)

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle