Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Uykucu Horoz(güzel Bir Oyun Tavsiye Ederim)

Tepki Skoru
0
tüm çocuklar yumurta olup,yere otururlar.uyur gibidirler ve gözlerini açmamalıdırlar.öğretmen tek tek başlarına dokunur.başına dokunulan çocuk,sessizce kalkar ve öğretmeninin peşinden gelir.son çocuk kalana kadar,öğretmen çocukların başlarına dokunarak kaldırır.sona kalan çocugun etrafında sessizce halka olunur ve hep bir agızdan "uykucu horoz kalk artık"diye bagırılır.uykucu horoz arkadaşlarını yakalamaya çalışır.yakalanan oyundan çıkar en son kalan kişi 1. olur.benim çocuklar bu oyunu her gün istiyo inşALLAH sizinkilerde begenir.

Tepki Skoru
0
BU BİR OTOMATİK MESAJDIR dilek31... Konu açtığınız için teşekkür ederiz.Kurallarımızı okuyarak konu açtığınızı umuyoruz.Kurallara uygun olmayan konular ve daha önce benzeri açılmış konular silinmektedir.Forumumuzdan en iyi bir şekilde yararlanmanız dileği ile...

Tepki Skoru
0
ben oyunun başında çocuklarla sınıfta yürüyerek dolaşıyorum ve 10 a kadar sayıyoruz sonra yere yatıyoruz...daha eğlenceli oluyor hemde sayı saymayı öğreniyorlar...10 dan geriye saydırıyorum bazen çeşitli sesler çıkararak dolaşıyoruz...bazende hayvan taklitleri yapıyorz...çok eğlenceli oluyor...

Tepki Skoru
0
bu oyun planımda vardı ve uyguladım çocuklar büyük zevk aldı

Tepki Skoru
0
ben oyunun başında çocuklarla sınıfta yürüyerek dolaşıyorum ve 10 a kadar sayıyoruz sonra yere yatıyoruz...daha eğlenceli oluyor hemde sayı saymayı öğreniyorlar...10 dan geriye saydırıyorum bazen çeşitli sesler çıkararak dolaşıyoruz...bazende hayvan taklitleri yapıyorz...çok eğlenceli oluyor...
saolun bilginiz için onu da deneyeceğim teşkler sizlerden de oyun bekliyorum arkadşlar

Tepki Skoru
0
Çocukların sevdiği bir oyun, teşekkürler...

Tepki Skoru
0
ben stajerım bu oyunu plana aldım ama bazı aksaklıklar nedenıyle tam uygulayamadım.cocukların dıkkatını toplayamadım ama oyun cok guzel tesekkurler aynı oyunu tekrar deneyecegım

Tepki Skoru
0
ben bu oyunu unutmuştum hatırlattığınız için teşekkürler!

Tepki Skoru
0
bu oyunu oynarken birde klasik müzik açılacak..dahada güzelleşir oyun..
teşekkürler paylaşım için=)

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.