Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Uygulamalı Davranış Analizi

Tepki Skoru
0
Tohum Otizm Vakfı'ndan "Otizm ve Uygulamalı Davranış Analizi" Konulu Konferans (Ücretsiz)

Eğitim Direktörümüz Doç. Dr. Binyamin Birkan İstanbul Aydın Üniversitesi A Blok Konferans Salonunda saat. 14.00 - 15.30 ve ayrıca Boğaziçi Üniversirtesi Turgut Noyan Salonunda saat. 12.00 - 13.30 arasında güz dönemi boyunca 'Otizm ve Uygulamalı Davranış Analizi' konulu konferans verecektir. Konferanslara akademisyenler, öğretmenler, öğrenciler ve aileler davetlidir.

Konferanslar ÜCRETSİZDİR.

Tepki Skoru
0
Sevgili Tuba,

Hangi üniversitede katılmak istiyorsan ilgili üniversiteyi arayarak tarih ve yerle ilgili detaylı bilgi alabilirsin.

Tepki Skoru
0
mrb tuba konferansa bende katılmayı düşünüyorum ama pek bilgim yok.ne kadar sürücücekmiş ve hangi günler olduğu hakkında bilgin varsa yardımcı olursan sevinirim.

Tepki Skoru
0
tamam tuba yardımların için teşekkür ederim.

Tepki Skoru
0
Güzel geçtiğine sevindim Tuba... Umarım sana faydalı olmuştur. Dinlediğin teorik bilgileri haftaya kurumda daha iyi pekiştirirsin umarım.

Tepki Skoru
0
Özel eğitim alanında çalışan eğitimciler için çok yararlı bilgiler var. Özellikle davranış kontrolü sağlamada,yeni beceri öğretiminde nelere dikkat edilmesi gerektiği konusuna kadar tüm püf noktalar anlatılıyor.

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle