Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Uygulama sınavım için???

Tepki Skoru
0
salı günü kağıt çalışmalarından uygulama sınavım var.konusu sanırım bütün kağıt çalışmalarını içeren bir kompozisyon olşturun olacak.değişik,güzel ve 6 saatte yapabileceğim zorlukta bir çalışma iştiyorum..ne yapabilirmki?.....teşekkürler..

Tepki Skoru
0
teşekkür ederim..ama sanki biraz basitmiş gibi geldi..uygulamayı biz yapıcaz öğrencilere yaptırtmıcaz..daha acık sekli..bir kartona kesme-yapıştırma,delme,katlama,yırtma yapıştırma,buruşturma,yuvarlama,büzüştürme teknikleri kullanılarakk bi kompozisyon olusturulcakmış.:S ağaç fikri güzelmiş,kompozisyonun bir bölümü olarak yapabilirim..teşekkür ederim:D

Tepki Skoru
0
ben de böyle bir sınav olmuştum.bunun için öncelikle boyama kitaplarından bütün teknikleri kullanabileceğin bir resim seçmelisin. sonra hangi renkleri nerede ve hangi yöntemi nerede kullanacağına karar ver işin kolaylaşır

Tepki Skoru
0
dördüncü sınıf staj dosyası örnegi istiyorum lütfen

Tepki Skoru
0
teşekkür ederim..ama sanki biraz basitmiş gibi geldi..uygulamayı biz yapıcaz öğrencilere yaptırtmıcaz..daha acık sekli..bir kartona kesme-yapıştırma,delme,katlama,yırtma yapıştırma,buruşturma,yuvarlama,büzüştürme teknikleri kullanılarakk bi kompozisyon olusturulcakmış.:S ağaç fikri güzelmiş,kompozisyonun bir bölümü olarak yapabilirim..teşekkür ederim:D

ben olsam bir halı tasarlardım.. farklı renk ve dokularda kağıtlar kullanırdım.. farklı geometrik şekillerin bir araya gelmesiyle oluşan bir kompozisyon olurdu ve her bir şekli faklı bir teknikle yapardım.. tabii renkler ve teknikler birbirleriyle uyumlu seçilmeli..

projenizin boyutu ne olacak bilmiyorum ama bunu bir oda şeklinde de tasarlayabilirsiniz, karton koliden bir oda yapıp, işe daha çok görsellik katabilirsiniz.. yani odadan bir kesit gibi, örneğin bir pencere kenarı.. odanın içinde her türlü tekniği kullanarak çalışmanızı tamamlayabilirsiniz...

Tepki Skoru
0
bende geçen sen böle bir sınva oldum ve 100 aldım bence boyama kitabından bir konpozisyon oluşturulmuş resmi al ve bu resimde istediğin her yöntemi kullana bilirsin süper oluyor bence denemelisin

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle