Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Uygulama anasınıfı

Tepki Skoru
0
arkadaşlar uygulama anasınında çalışan kimse varsa yada bilen cevap verirse sevinirim. uygulama anasınıfı öğretmeni sınıfında hergün nöbetçi olduğu için dersin başlamasından yarım saat erken sınıfa girecekmiş ve ders bitiminden yarım saat sonra sınıftan çıkacakmış.

anasınıfı öğretmenleri böyle mi yapıyor ? yönetmelikte okumuş müdür yardıncısı yarım saat önce girmezsem ve yarım saat sonra çıkmazsam tutanak tutacakmış. bende tutun dedim. ayrıca anasınıfında bakıcıda var.

yorumlarınızı bekliyorum.

Tepki Skoru
0
okul öncesi eğitim kurumları yönetmeliğinde nöbetçi öğretmenden bahsediyor, ama ordaki bağımsız anaokullarında tutulan nöbet. orda öğretmen 1 gün nöbet tutuyor diğer günler ders saati boyunca derse giriyor.orda da 5 gün nöbet tutmuyor ki.

Tepki Skoru
0
bende uygulama anasınıfındayım.iki arkadaşız dönüşümlü nöbet tutuyoruz yarım saat erken gidiyoruz ama akşamları öğrencilerle çıkıyoruz.yönetmelikte nöbet bölümünü oku orada yazıyor(bağımsız anaokulları ve uygulama sınıfları diye geçıyor)

Tepki Skoru
0
okul öncesi eğitim kurumları yönetmeliğinde nöbetçi öğretmenden bahsediyor, ama ordaki bağımsız anaokullarında tutulan nöbet. orda öğretmen 1 gün nöbet tutuyor diğer günler ders saati boyunca derse giriyor.orda da 5 gün nöbet tutmuyor ki.
nöbetçilik okuldaki öğretmen sayısına bağlı yalnızsan hergün nöbetçisin

Tepki Skoru
0
yani tek öğretmen olduğu için hergün yarım saat önce sınıfa gireceksin ve yarım saat sonra sınıftan çıkacaksın....

bizim bölümde çok çetrefilli nereye çekersen oraya gidiyor. uyku saatine giriyorsun öğle yemegine giriyorsun. teneffüs hakkın yok saat 8 de sınıfa bi gireceksin aksam 4.30 a kadar çıkmayacaksın.

kolay gelsın

Tepki Skoru
0
hocam anasınıfların da nöbet yok kim sölemişdse yanlış biliyor

Tepki Skoru
0
Arkadaşım yok böyle bişey.yönetmelikte yazıyor fakat o yarım saat erken ve yarım saat geç çıkmanın istenmesi sınıfın ertesi gün için çocuklara hazır hale getirmen için.Sen zaten sınıftan çıkarken ertesi gün için sınıfı temiz ve tertipli bırakırsın.Erken gelmene gerek yok ki.Hep bu müdürlerden kaynaklanıyor.Beni ve öğlenci arkadaşımı nöbet tutmak için zorlamıştı müdür ama ben tutmadım.Hiç bir şey yapamadı.Kendi kafalarına göre hareket ediyorlar.ve

Tepki Skoru
0
ben de uygulamasınıfında çalışıyorum, malesef okulöncesi yönetmeliğinin dışında kız teknik genel müdürlüğüne bağlı olduğumuz için çok fazla bu durumu kullanıyorlar ve yönetmelikte uygulama sınıfı için bazen altı buçuğa kadar sınıf açık kalacak diye sözde uygulamalarda bulunabiliyorlar. sakın bunlara inanmayın, okulöncesi yönetmeliğinde temel çalışma saatlerine göre giriş çıkışınızı ayarlayın, ve teköğretmen bile olmanız halinde bile bölüm şefi muhakakki vardır, nöbetlerinizi bölümşefiyle paylaşabilirsiniz. eğer bölümşefi böyle birşeyi kabul etmezse yönetmeliği gösterin, uygulama sınıfından sorumlu müdür yardımcısı ile bölümşefi size nöbetlerinizde refakat etme mecburiyeti vardır.ben sizi anlıyorum , yönetmelik hala o kadar sığ ki, öğretmenden yana hiçbir kural yok, bu yüzden bunu okulmüdürleri çok iyi kullanıyorlar. yarımsaat önce gelmenize gerek yok 15 dakika önce gelin yeter bence, okulda boşboş oturacakmısınız. zaten mesai bittiği zaman veliler çocuklarını almalı. dediğim gibi temel çalışma saatlerine göz atın, ona göre çıkış saatinizi ayarlayın ve müdürünüze söyleyin. teköğretmen olduğunda nöbet olayını okul müdürleri biraz daha yumuşatabilirler yani. olmazda bölümşefini öne sürün. 4 sene uygulama sınıfında çalışmış biri olarak size her konuda kolay gelsin diyorum, kendinizi kullandırmayın, saygılar

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle