Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Usta öğreticilk nezaman belli olacak bilen varmı?

Tepki Skoru
0
yok ben şimdilk evdeyim.
eşim öğretmn ve bu yazdıklrm onun okulunda olup bitenler..

Tepki Skoru
0
nihalcarboğa_ arkadaşım mebe gittiğinde ismine senmi bakmak istedin bende haftaya gidicem listeyi görmek istediğimi söylesem banada gösterirlermi ?

Tepki Skoru
0
gülcelem_nasıl böyle bişey olur anlamıyorum.ben geçen sene eşimin okulunda görevliydim.bu senede aynı okulda çalışırım diye %100 sanıyodum ama açıktayım.

Tepki Skoru
0
teşekkür ederim sağol bende pazartesi gidip bakarım inş.

Tepki Skoru
0
siz istanbuldnsnz değilmi??
ardaşım var burnun dibindeki okula vermiyrlr esenlerden başakşehire gönderiyrlr 2 araba değiştirecek üstelikte sabahçı bunun üzerine istanbul trafiği..
torpil dönüyormuş onun için bu şekilde..

Tepki Skoru
0
bende 4.sınıfım sence ümit varmı atanabilirmiyiz bu sene?

Tepki Skoru
0
arkadaşlar ben eskişehirdeyim. burada kura usulü yapıldı.kuraya katılacaklar kpss puanı ile belirlendi toplam 100 kişi sonra kura çekrek okullara dağıtıldık.benim kpss puanım 71 küsür 9. sıradaydım ancak uzak ilçenin köyü çıktı kura ile benden 30 puan aşagıda olan merkeze gitti niye kurada orayı çekti diye adaletsizlik
sorum şu sizde de kura çekimi oldu mu?

Tepki Skoru
0
samelif___inşallah atanırız.şimdilik beklemekten başka çaremiz yok.

Tepki Skoru
0
ben ili aradım telefodaki yetkili bana geçen sene görev yapan 3ve4 leri atadıklarını ve ellerindeki kontenjanın bittiğini söyledi yeni kontenjanları bekliyolarmış gelince görev yapmayan 4ve3 leri de atayacaklarmış bize yine beklemek düşüyoooor

Tepki Skoru
0
arkadaşlar gerçekten bu liste ne istanbul açıklandı ama aöf okuyanlar atanmamış... atanacaklar listesimi var il mem de???

Tepki Skoru
0
samsun mebde de liste uygulaması var 2008 2009 kadrosuz usta öğreticilerin sıra listesi diye meb yayınladı bir hafta sonra ve hala görevlendirileceğimiz okullar açıklanmadı hafta sonu açıklanacak dediler burda.listede adı geçenler atanıyor mu yoksa sadece bir sıra mı oluşturuluyor bilmiyorum bende.

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

23 Yıldır Sizlerle