Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Usta öğreticilikte başvuru

Tepki Skoru
0
merhaba arkadaşlar ben okul öncesi öğrt. 2008 mezunuyum. kpss yi kazanamadım ve d.bakır da usta öğrt. liğe başvurdum. evraklarımı ve dilekçeyi verdikten sonra başvuru formunu istedim. görevli şahıs bana 4 yıllık olduğum için gerek olmadığını söyledi. 15 eylül günü sonuç için gittiğimde daha belli olmadığını ve beni arayacaklarını söylediler ama herhangi bir tarih vermedi. acaba ben hususta aldatılmış olabilirmiyim? bu konuda bilgisi olan bir arkadaş cevap yazarsa sevinirim. şimdiden teşekkürler

Tepki Skoru
0
başka bir sorum var: lise mezunu usta öğretici ile eğit. fakültesi mezunu usta öğretici aynı ücretle mi çalıştırılıyor? niçin alınmadığımı merak ediyorum. cevap yazan olursa sevinirim.

Tepki Skoru
0
Aynı parayı alıyor arkadaşım.Sen neden sıra gelmediğine milli eğ.sor istersen belki evrak eksiktir.maaşta hiç fark yok yani.

Tepki Skoru
0
Aynı parayı alıyor arkadaşım.Sen neden sıra gelmediğine milli eğ.sor istersen belki evrak eksiktir.maaşta hiç fark yok yani.
evraklar da sorun yok sadece başvuru formu doldurmama gerek olmadığını söylediler. ama çevremdeki insanlar torpil döndüğünü söylüyorlar.

Tepki Skoru
0
sevgili ilksel bilgilerin için teşekkürler. beni aldatan o görevli şahsa gelince, yazıklar olsun diyorum
başvuru tarihleri ağustos- eylül olması gerekirken ne yazık ki son başvuru tarihi 30 temmuzdu. sağlıkolsun artık rehabilitasyonda çalışacağım kısmet olursa.

Tepki Skoru
0
2009 usta öğretici başvuruları ağustos ayını son haftalarında başla, şuan eğitim öğretim devam ettiği için başlamaz.

Tepki Skoru
0
slmlar usta öğretici başvuruları Agustos ayında başlıyor,başvuruları internete veriyorlar.Tabiki milli eğitimden takip etmek daha saglam olur.Yalnız bu yıl okullar geç açılacağı için başvuruları ileri tarihe atabilirler.Siz sürekli takip edin..

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle