Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Usta öğreticilik sertifikam yok devlette çalışabilir miyim?

Tepki Skoru
0
merhabalar. ben aöf 1. sınıfı bitirdim bu yıl 2ye kayıt yaptırıcam.usta öğreticilik sertifikam da yok ama şuan özel bi kurumda usta öğretici olarak çalışıyorum. özel okul beni her yönden çok yordu.bir devlet okulunda çalışmayı çok istiyorum. şu durumda çalışma imkanım var mı bilmiorum ama. bu konudaki bilgilerinizi bana da aktarırsanız çok sevinirim.

Tepki Skoru
0
elcinse 4 yıldır staj yaptığım okullarda hiç kadrosuz çalışan görmedim. usta öğretici sertifikası olmadan devlet okulunda çalışanı da duymadım. ama arkadaşlarım vardı, senin gibi açık öğretim 1. 2. sınıflarda okuyup ücretli öğretmenlik yapan, bilmiyorumki onların hepsinin serfikası varmıydı. kız meslek lisesi mezunumusun? bence sen bu sorunu aöf bölümü var oraya yazarsan seni daha iyi bilgilendiriler.

Tepki Skoru
0
Usta öğretici sertifikan olmadan milli eğitimde çalışamazsın ancak özel okullarda çalışabilirsin

Tepki Skoru
0
kadrosuz usta öğreticilik için kesinlikle usta öğretici belgesinin şart olduğunu biliyorum devlet için... alım esaslarını okursanız yine sitede bu konuyla ilgili çok açıklamalı yazılar var inş herşey ii olur senin için

Tepki Skoru
0
sta öğretici atama esaslarını bi zahmet okursan öğrenebilrisin

Tepki Skoru
0
ben 5yıldır ustaöğretici olarak çalışıyorum her yıl başvuru yaptığımda sertifikayı da istiyolarr.kesinlikle sertifika olmalı....

Tepki Skoru
0
arkadaşım mezun olmadan sertifikasız kesinlikle çalışamıyorsun sertifika şart mezun olunca anca sertifikasız diplomanla basvurabilirsin

Tepki Skoru
0
arkadaşlar usta öğreticiler ne kadar maaş alıyor?bileniniz varmı?

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

23 Yıldır Sizlerle