Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Usta öğreticilerin denetlenmesi

Tepki Skoru
0
slm karmen artık müfettişlerde not veriyor canım ama verdikleri puanları usata öğreticilere açıklamıyorlar.

Tepki Skoru
0
mrh.arkadaşlar haftaya müfettiş geliyor.ben ücretli öğretmenim sormak istediğim şu dosyamızda bulunması gerekenler dışında gözlemledikleri şeyler nelerdir.birde dosyada bulunması gereken şeyler tutanaklar. aile katılım çalş.dışında bşey olmadıuğını söyledi okulumdaki kadrolu öğ. bu kadarı yeterlimi gerçekten.ilk yılım da...

Tepki Skoru
0
mrh.arkadaşlar haftaya müfettiş geliyor.ben ücretli öğretmenim sormak istediğim şu dosyamızda bulunması gerekenler dışında gözlemledikleri şeyler nelerdir.birde dosyada bulunması gereken şeyler tutanaklar. aile katılım çalş.dışında bşey olmadıuğını söyledi okulumdaki kadrolu öğ. bu kadarı yeterlimi gerçekten.ilk yılım da...
bence yeterli degil benım 25e yakın evrakım vardı onda bıle rehberlıkte eksık buldu.sınıfta koselere dıkkat edıyorlar mevsımelrın altına onemlı gunlerı ıstıyorlar...

Tepki Skoru
0
Herkes kafasına göre yazmış durmuş.... Not verme hakkı müfettişte yok okul müdüründe var. Belli birşeyden emin olmadan lütfen kulaktan dolma haberlerle cevap yazmayın arkadaşlar.Ben bilerek yazıyorum çünkü bir çoğunun tabir ettiği gibi ''milli eğitimde dayım'' var.. Birde çok merak ediyorum bu cümleyi yazan kişilerin eline benim ve benim gibi olan kişilerin imkanları geçseydi neler yaparlardı... Söylenin durun bakalım.....
Müfettişler sadece olumlu ya da olumsuz anektod tutabiliyor hakkımızda. Zaten müfettişlerin verdikleri notlar ilk öğretimde de kaldırıldı. Ama koordinatör müdürlerin denetlediğini duymadım hiç sadece toplantı yapıldığını biliyorum.

Tepki Skoru
0
arkadaşlar açık öğretime devam eden 3. ve 4. sınıf öğrencilerinden usta öğretici olarak çalışanlar koordinatör müdüre bağlıdırlar. Bu kişilerin verdikleri notlarda açık öğretim fakültesine staj notu olarak gönderilir. Okulun bitirilmesi ile ilgili bir durumdur. Okul bittikten sonra bu durum ortadan kalkar. kadrolu öğretmenler gibi müfettişler tarafından denetlenirler. Ama bağlı bulundukları okul müdürü tarafından puanları verilerek il milli eğitim müdürlüğüne gönderilir.

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle