Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Usta ÖĞretİcİ 23 nİsan kutlamasina katilmak zorunda mi?

Tepki Skoru
0
Merhaba arkadaŞlar...
Bİz usta ÖĞretİcİler 23 nİsan kutlamasi hazirlamak zorundamiyiz, 23 nİsan resmİ tatİl gÜnÜ, okullarda kutlama yapilacak ama bİzler kadrolu deĞİlİz,
acaba bu sebebİyetten bİzlere mahsus bİr durum var midir sİzlere sormak İstedİm,,,

Tepki Skoru
0
ben önceden usta öğretici iken çocuklarımı katıyordum.şimdi ücretli öğretmenim.yine çocuklarımı katacağım.kadrolu olmamız gerekmiyor. şimdiye kadar çocuklarımı her özel güne hazırladım.çok beğenildi. çocuklarımın da çok hoşlarına gitti.

Tepki Skoru
0
ben resmi açıdan durumun gereği nedir ne değildir onu öğrenmek istiyorum, cocuklar tarafından cok beğenileceği aşikar, benim müdürüm olmayacağını söylemişti, 23 nisan sabahına ucak biletimi aldım, memleketime ailemin yanına gitmek için bugün geldi benden hazırlık istedi, biletimi iptal etme gibi bir şansım yok ucak bileti, ailemi görmek için sene sonunu beklemem gerekecek diğer türlü de, işin özeti gecerli mazeretlerim var, ben sadece usta öğretici olarak bu konudaki hakkımız nedir resmi olaraktan onu öğrenmek istiyorum,,,
teşekkürler

Tepki Skoru
0
biz okulda toplantı yaptık.müdürüm 23 nisan hazırlığı olarak ne yapacağımı sordu.ben de yapacaklarımı kendisine ilettim.velilerin en çok anasınıfı gösterilerine ilgi duyduğunu ve bu çalışmaların çok hareketli geçtiğini söyledi.ayrıca bizde şiir dinletisi de yapılıyormuş.ben resmi açıdan hiç usta öğreticiler ,ücretli öğretmenler bu tür etkinliklerde görev alamazlar diye duymadım öğretmen arkadaşlarımda benimle hem fikirdi.idare de siz usta öğretici veya ücretli öğretmensiniz buna kadrolular katılacak diye fikir beyan etmediler.yardımcı olduysam ne mutlu bana.

Tepki Skoru
0
teşekkür ederim paylaşımınızdan dolayı,,,

öğretmenler gününde düzenlenen törende usta öğretici olan arkadaşıma müdürü resmi tatilde siz sorumlu değilsiniz dilerseniz törene de gelemeyebilirsiniz demişti,,, bunu başkalarından da duydum ondan kafam karıştı,,, ama dediğim gibi benimksii varsayım , net bilgisi olan varsa lütfen paylaşsın lütfen...

Tepki Skoru
0
usta öğreticeler istifa edince bir daha ki sene atanamazsa yeniden usta öğretici olabiliyor mu?imzaladığımız sözleşmede bir daha görev verilmiyo diye bir madde vardı sanırım sınava hazırlanamıyorum yoksa atanamıyacağım

Tepki Skoru
0
özlemciğim istifa edildiği durumda aynı eğitim öğretim yılı içerisinde tekrar göreve basvuralamıyor ama sonraki sene için bir sorun teşkil etmiyormuş,,, ikinci döneme gecmeden bırakan cok oluyor, ama sen dönem ortası bırakmayı düşünüyorsun sanırım, bu noktada sorun cıkar mı hiç bilemiyorum,,,
sorduğun için sana yardımcı olmak istedim,,, ama bu başlık cok daha başka bir konuda, konumuz dağılmasın lütfen ;)

Tepki Skoru
0
23 nisan özel bir gündür özellikle anasınıfa başlayan okula yeni adımını atmış çocuklarımızı ,maaşımızdan kesilsede böyle bir günde mahrum burakmak doğru değil:(((

Tepki Skoru
0
arkadaşlar paylaşımımız konunun doğruluğu ya da yanlışlığı ile ilgili değil, sorum gayet acık ve net,
geçerli bir maruzatım var, ama konu bu da değil, tekrarlıyorum yönetmelikler gereği okul öncesi usta öğreticilerin 23 nisan gününe,programına katılma zorunluluğu var mı yok mu?tek öğrenmek istediğim bu,,, teşekkürler...

Tepki Skoru
0
zorunlugunuz yok,müdür katılcaksınız derse katılınıyor,o gün okula gelmeyin maaşınız işlemiyor dediyse gitmezsiniz....

Tepki Skoru
0
sormayın arkadaslar geçen yıl neler çektim. öğretmenlik hayatım boyunca yapmaktan zevk almadığım hatta nefret ettiğim tek şey sanırım çocukları 23 nisan a hazırlamak olacak.
dans gösterisi yerine tiyatro yapmak daha cazip geliyo ama onu da okul yönetimi istemiyo....
bakalım bu yıl ne yapacağız.

Tepki Skoru
0
ben 3 yıldır usta ogreticilik yapıyorum.her sene mutlaka gösteri çıkartmışımdır..ayrıca özel günlerde okulun tüm ogretmenlerine dagıtılan imza dosyası bana da geliyor ve orada olduguma dair imzalıyorum.

Tepki Skoru
0
ben de 23 nisan için usta öğretici,kadrolu,sözleşmeli,ücretli ayrımını hiç duymadım.önceleri zorunluydu ama artık sanırım öğretmene kalmış bir şey.tabii müdür yapacaksın diyince hayır denilmiyo ve diğer sınıflar gösteri hazırlayınca kendi çocuklarımızı da o zewkten mahrum bırakamıyoruz.we bazı müdürler tanıyorum ki gösterinin şeklini öğretmene bırakmayıp sen bu dansı yaptır sen de şunu diyen.witrin olayı.bence bu konuda dayatma olmamalı,renkli eğlenceli filan ama önemli olan bu günü ve önemini çocuklara başka yollarla da kawratabiliriz.

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle