Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

UŞak...usta ÖĞretİcİ Semİnerİ

Tepki Skoru
0
İlimizde 2008-2009 Eğitim Öğretim yılında; Okul öncesi eğitim kurumlarında kadrosuz usta öğretici olarak görev yapmak isteyen adaylar, Milli Eğitim Bakanlığınca belirtilen mevzuat hükümleri çerçevesinde Müdürlüğümüzden temin edilen dilekçe ile doğrudan İl Milli Eğitim Müdürlüğüne 04/08/2008-15/08/2008 tarihleri arasında şahsen müracaat edeceklerdir.

Müracaat Şartları :
Okul öncesi eğitim kurumlarında kadrosuz usta öğretici olarak görevlendirilecek adaylarda, 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu’nun Değişik 48/A maddesinde belirtilen şartların yanında aşağıda belirtilen şartları taşıyan adayların;
a)Okul Öncesi Öğretmenliği, Anaokulu Öğretmenliği, Çocuk Gelişimi ve Okul Öncesi Eğitimi Öğretmenliği, Çocuk Gelişimi ve Eğitimi Öğretmenliği veya Çocuk Gelişimi ve Eğitimi Bölümü mezunu olup, yüksek lisans belgesi/diploması olanların,
b)Üniversitelerin Okul Öncesi Öğretmenliği, Anaokulu Öğretmenliği, Çocuk Gelişimi ve Okul Öncesi Eğitimi Öğretmenliği, Çocuk Gelişimi ve Eğitimi Öğretmenliği veya Çocuk Gelişimi ve Eğitimi Bölümü Lisans mezunlarının,
c)Üniversitelerin Okul Öncesi Öğretmenliği, Anaokulu Öğretmenliği, Çocuk Gelişimi ve Okul Öncesi Eğitimi Öğretmenliği, Çocuk Gelişimi ve Eğitimi Öğretmenliği veya Çocuk Gelişimi ve Eğitimi Bölümü ön lisans mezunlarının (Ön lisans belgesine sahip olanların müracaatı kabul edilecektir),
d)Meslek Yüksek Okulu Çocuk Gelişimi Bölümü ön lisans mezunları,
e)Anadolu Üniversitesi Açık Öğretim Fakültesi Okul Öncesi Öğretmenliği Programına kayıtlı olup, okul öncesi eğitim kurumlarında daha önce kadrosuz usta öğretici olarak başarılı görev yapanların,
f)Anadolu Üniversitesi Açık Öğretim Fakültesi Okul Öncesi Eğitimi Öğretmenliği Programına kayıtlı olup, 60 saatlik eğitim seminerine katıldığı halde bugüne kadar kadrosuz usta öğretici olarak görev alamayanlar, (HİÇ GÖREV ALMAYANLAR İÇİN SEMİNER BELGESİ 2 YIL GEÇERLİDİR)
g)Kız Meslek Liselerinin Çocuk Gelişimi, Çocuk Gelişimi ve Eğitimi ile Çocuk Gelişimi ve Bakımı bölümlerinin herhangi birinden (Lise ve dengi okul mezunu olup, Kız Meslek Liselerinin Çocuk Gelişimi, Çocuk Gelişimi ve Eğitimi ile Çocuk Gelişimi ve Bakımı bölümlerinin fark derslerini vererek Kız Meslek Lisesi diploması almış olanların) mezun olup, okul öncesi eğitim kurumlarında daha önce kadrosuz usta öğretici olarak başarılı görev yapanların,
h)Kız Meslek Liselerinin Çocuk Gelişimi, Çocuk Gelişimi ve Eğitimi ile Çocuk Gelişimi ve Bakımı bölümlerinin herhangi birinden (Lise ve dengi okul mezunu olup, Kız Meslek Liselerinin Çocuk Gelişimi, Çocuk Gelişimi ve Eğitimi ile Çocuk Gelişimi ve Bakımı bölümlerinin fark derslerini vererek Kız Meslek Lisesi diploması almış olanların) mezun olup, eğitim seminerine katıldığı halde bugüne kadar kadrosuz usta öğretici olarak görev alamayanların
müracaatları kabul edilir.
Ancak, METGE belgesi vb. ellerinde kurs belgesi olanlar ile eğitim seminerine katılma belgesi olan lise ve dengi okul mezunlarının müracaatları kesinlikle kabul edilmez, bunlara hiçbir şekilde görev verilmez.

Müracaat İçin Gerekli Evraklar
1- Kadrosuz Usta Öğretici Başvuru dilekçesi (İl Milli Eğitim Müdürlüğünden temin edilecektir.)
2- Mezuniyet belgesi
- (A.Ö.F.okul Öncesi Öğret.Çocuk Gelişimi Böl. öğrencisi ise öğrenim gördüğü sınıfı gösterir belge.)
3- Geçmiş yıllarda kadrosuz usta öğretici olarak görev yapanlar görev yaptıklarını belgelendireceklerdir.
4- Seminer Belgesi Fotokopisi
5- 2 adet vesikalık fotoğraf
6- Nüfus Cüzdanı fotokopisi
7- 1 adet yarım kapak dosya

Tepki Skoru
0
uşak her yıl açıyor ve lise meznları bu sayede kütahyada rahatça görevlendirilebiliyorlar.

Tepki Skoru
0
ya benm belgem yoktu izmirden alcaktm sonra uşakta öğretmenlk için başvurcktm ama izmirdeki 23 ağustosta bitio yani uşaktaknden 8 gün sonra off ya napcm ben:(

Tepki Skoru
0
ya benm belgem yoktu izmirden alcaktm sonra uşakta öğretmenlk için başvurcktm ama izmirdeki 23 ağustosta bitio yani uşaktaknden 8 gün sonra off ya napcm ben:(

arkadaşlar çok önemli bi sorum olacak gerekli belgelerde seminer belgesi diye bişey geçiyor o ne oluyo acaba ilk kez başvuruyorumda

Tepki Skoru
0
seminer belgesi ni usta öğreticilik için görev yapacaklardan istiyorlardır. usta öğretici semineri için seminer belgesi istenemez heralde.

Tepki Skoru
0
bu sene sanırım uşak ta seminer yapılmayacak

Tepki Skoru
0
benim bildiğim kadarıylada yapılmayacak sanırım bu yazı usta öğretici olarak başvurmak isteyenler için ,seminer duyurusu değil.

Tepki Skoru
0
ya arkadaşlar ben gümüşhanedeyim. dün başvuru yaptım
ben 78 yıldır çalışıyorum. hatta seminer aldık bize belge vermemişlerdi. ama katıldığğıma dair not belgesi vardı. onunla katılıyordum yıllarca bunu kabul ettiler. ama dün uğraşta uğrai. olmadı. deli ettiler beni yok bu olmaz şimdiye kadar çalıştınmı kim kabul etti bende siz kabul ettiniz dedim. bi durumu görüşelim bakalımm. dediler. ben köyümde çalışıyom bakalım hayırlısı. ama çok bunaltıyorlar. zaten kendi köyünde çalışmakta bunaltıyor. mum dibine ışık vermez misali. başka yabancı öğretmenler gelse el etek oluyorlar. ama biz bişe istesek en basitinden bir kağıt. yok devlet vermezmi yok bunlar oynasınlar senin yanında anlayacağınız usta öğretici olmak anasınıfında çalışmaaakkk çookkkkkk zorrrrrrrr. saygılar

Tepki Skoru
0
bi yalnışlık olmuş 7-8 yıl olacaktı 78 yıl olmuş aradaki işaret yazılmamış.

Tepki Skoru
0
Arkadasim YanliŞ Konu AÇmiŞsin O Semner BaŞvurusu Degİl Usta Ögretİcİ GÖrev BaŞvurusu Bu Sene UŞakta Semİner AÇilmadi

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle