- Tepki Skoru
- 0
uşak sivaslı eldenize atandım
hayirli olsun arkadasim bende usagin banaz ilcesinde usta ögreticilik yapiyorum malesef bende atanamadim nasip kismet nediyelim
merhaba teşekkür ederm hayırlı olur inşallah dün ev tuttuk işte sivaslıdan annmele kalacağım ama yinede bi öğretmen arkadaş olsa daha iyi olacak sivaslıda kalacak birinden habeeriniz olursa bana haber veririseniz sevinirim bide ben ilk atandım ya pek deneyimli değilim açıkcası korkuyorum biraz nasıl yapacağım başarabilecekmiyim diye bu konuda bana neler söylersiniz yardımcı olurmusunuz hatta sivaslıda mümkünse tanışmak isterim iletişim kurmaya ihtiyacım var beni bu konuda yönlendirecek birilerinehayırlı olsun hocam ben uşaklıyım gecen yıl sivaslı budaklar ilköğretim okulunda usta öğreticilik yaptım bu sene yine başvurdum bakalım hayırlısı
merhaba teşekkür ederm hayırlı olur inşallah dün ev tuttuk işte sivaslıdan annmele kalacağım ama yinede bi öğretmen arkadaş olsa daha iyi olacak sivaslıda kalacak birinden habeeriniz olursa bana haber veririseniz sevinirim bide ben ilk atandım ya pek deneyimli değilim açıkcası korkuyorum biraz nasıl yapacağım başarabilecekmiyim diye bu konuda bana neler söylersiniz yardımcı olurmusunuz hatta sivaslıda mümkünse tanışmak isterim iletişim kurmaya ihtiyacım var beni bu konuda yönlendirecek birilerine
sizce banaz nasıl biryer orada oturacağim zaten