Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Uşak atananlar

Tepki Skoru
0
hayırlı olsun hocam ben uşaklıyım gecen yıl sivaslı budaklar ilköğretim okulunda usta öğreticilik yaptım bu sene yine başvurdum bakalım hayırlısı

Tepki Skoru
0
hayirli olsun arkadasim bende usagin banaz ilcesinde usta ögreticilik yapiyorum malesef bende atanamadim nasip kismet nediyelim

Tepki Skoru
0
sizce banaz nasıl biryer orada oturacağim zaten

Tepki Skoru
0
hayırlı olsun hocam ben uşaklıyım gecen yıl sivaslı budaklar ilköğretim okulunda usta öğreticilik yaptım bu sene yine başvurdum bakalım hayırlısı
merhaba teşekkür ederm hayırlı olur inşallah dün ev tuttuk işte sivaslıdan annmele kalacağım ama yinede bi öğretmen arkadaş olsa daha iyi olacak sivaslıda kalacak birinden habeeriniz olursa bana haber veririseniz sevinirim bide ben ilk atandım ya pek deneyimli değilim açıkcası korkuyorum biraz nasıl yapacağım başarabilecekmiyim diye bu konuda bana neler söylersiniz yardımcı olurmusunuz hatta sivaslıda mümkünse tanışmak isterim iletişim kurmaya ihtiyacım var beni bu konuda yönlendirecek birilerine

Tepki Skoru
0
ya atamalr ne zmn yapıldı? nerden öğrendnz acaba?ben başwurumu yaptm uşak meb'e kadrosz usta öğretclk için ama ne zmn açıklanck bilmiorm.bilqisi olann bilqilendirmesini rica ediyorm

Tepki Skoru
0
merhaba teşekkür ederm hayırlı olur inşallah dün ev tuttuk işte sivaslıdan annmele kalacağım ama yinede bi öğretmen arkadaş olsa daha iyi olacak sivaslıda kalacak birinden habeeriniz olursa bana haber veririseniz sevinirim bide ben ilk atandım ya pek deneyimli değilim açıkcası korkuyorum biraz nasıl yapacağım başarabilecekmiyim diye bu konuda bana neler söylersiniz yardımcı olurmusunuz hatta sivaslıda mümkünse tanışmak isterim iletişim kurmaya ihtiyacım var beni bu konuda yönlendirecek birilerine

aklımda bulunsun hocam kalcak bırı oldu mu haber verırım tabıkıde yardımcı olurum hocam tanısalım hocam özelden mesaj atın görüselim

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle