Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Urfaya atananlara Önemlİ bİlgİ

Tepki Skoru
0
arkadaşlar ben urfaya gittim geldim adanada ikamet ediyodum ama tokimehmet uyar iköğretime atandım meb e uğradım sağlık raporanıa falan gerek yok üstüne basa basa sordum gerek yok dediler....
bu arada tokide evler güzel oturanlarda hep memur polis asker ama ev bulmak biraz dert ben bi ev buldum gibi toki okulları birbirine çok yakın urfa tokiye atanan arkadaşlarla irtibat kurabiliriz ev kiraları 400 civarında bu arada urfa merkezde korkmanıza gerek yok gayet büyük ve güzel bir il....................
şöyle diyolar urfaya bi gelen ağlar bide giden ağlar..................:)))))))))))

Tepki Skoru
0
verdiğiniz bilgi için teşekkrler ...ama bu atamada çoğu kişi köylere atandı hemde ii puanlarla.. ben bu 21 den atamayı hiç anlamadın=(

Tepki Skoru
0
bende urfa merkeze atandım gittim gördüm ve çok beğendim 15 nde ordayım öğretmen evinde kalacaklar buluşalım orda özelden tel verelim

Tepki Skoru
0
hocam bende idareten 3 ay öğretmen evinde kalmak istiyorum ama ücretler ne kadar bilmiyorum bi bilginiz warmı acaba acil yazarsanız sewinirim bide ben ayın 18inde orda olcam çokmu geç kalmış olurum başwuru için

Tepki Skoru
0
urfa dan korkmanıza gerek yok çok güzel bir yer insanları cana yakındır bnde urfalıyım

Tepki Skoru
0
hocam bende idareten 3 ay öğretmen evinde kalmak istiyorum ama ücretler ne kadar bilmiyorum bi bilginiz warmı acaba acil yazarsanız sewinirim bide ben ayın 18inde orda olcam çokmu geç kalmış olurum başwuru için
hocam kadrolu gidiyosan ayın 15inde orda olursan ona göre maaş alırsın sözleşmeliysen 14ünde orda ol. çünkü sivasta 14ünde işlemleri yapacaklarmış 15inde göreve başlasınlar diye. ya da urfa memi ara sor eğer işlemleri 15inde başlatacaklarsa 18inde orda ol ama 14ünde yaparız derlerse kesinlikle bekleme.. hem maş hem ssk bu ülkede bir gün bile çok şey değiştiriyor.

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle