Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Urfa merkeze atananlara !!! ev arkadası olabılırız..

Tepki Skoru
0
urfa merkeze ataması yapılan arkadaslar
ev arkadası olabılırız tabi şu şartları tasımak kaydıyla
temiz düzenli aklı basında prensip sahibi anlayıslı, ev arkadası deilde bi kardes gıbı anlasabılecegım bayan arkadaslarla tanısmak yada en azından yardımcı olmak ısterım... bekar hayatı deıl aile hayatı süren bir insanım prensip sahıbıyım, kapalıyım ama karsımdakı kısının acık yada kapalı olması deılde karekterının düzgün olması gerekır.. evde her türlü esya mevcut bana gelecek arkadasın sadece valizini alıp gelmesi yeterlidir... ilgilenen arkadaslar özelden mail atabılırler yada buraya yazabılırler.. (evli hatta cocuklu bayan arkadasta olabılır yeterki güvenebilecegim biri olsun) ev cok büyük güzel bir daıre 3 oda bi salon sıcak su kalorifer kira 400.. yarısı 200 :))

Tepki Skoru
0
özelden mail adresi bırakırsanız yada tel numarası ben ulasırım...

Tepki Skoru
0
hocam siz orada hangi okuldasınız?
ayrıca hangi semtte oturuyosunuz?

Tepki Skoru
0
bende urfa merkezdeyim ew arkdşı arayanlara duyurulur....merkezde oturuyorum...

Tepki Skoru
0
urfa merkeze ataması yapılan arkadaslar
ev arkadası olabılırız tabi şu şartları tasımak kaydıyla
temiz düzenli aklı basında prensip sahibi anlayıslı, ev arkadası deilde bi kardes gıbı anlasabılecegım bayan arkadaslarla tanısmak yada en azından yardımcı olmak ısterım... bekar hayatı deıl aile hayatı süren bir insanım prensip sahıbıyım, kapalıyım ama karsımdakı kısının acık yada kapalı olması deılde karekterının düzgün olması gerekır.. evde her türlü esya mevcut bana gelecek arkadasın sadece valizini alıp gelmesi yeterlidir... ilgilenen arkadaslar özelden mail atabılırler yada buraya yazabılırler.. (evli hatta cocuklu bayan arkadasta olabılır yeterki güvenebilecegim biri olsun) ev cok büyük güzel bir daıre 3 oda bi salon sıcak su kalorifer kira 400.. yarısı 200 :))
sizinle acil görüşmek isterim.. bi arkadaşım için..

Tepki Skoru
0
arkdaşlar bende urfamerkeze atndım ama tokide ev tuttum sanırım çoğumuzn evi var ama ev arkdaşı yok:))umarım aklı başında insanlrla karşılaşırz ve hayırlısı olur hakkımızda eski otagar civarında okulu olan varsa görüşebilirz arkdaşlar gerçi burdan tobüsle heryere rahatça gidiolyor bende otobüsle gidiorum okuluma ama herkesin tercihi tabiki hayırlsı olsun

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle