arkadaşım bu senenin soruları diğer seneye oranla kolaydı.doğru orantılı olarak da puanlar artar.bu demek değildir ki puan cok yükseldi....ayrıca 324 puanı e.a türünden değil sözel turundender.sadece bilgi amaçlıdır...a.ö.f okulöncesi taban 324.424 çok yükselmiş arkadaşlar
canım çocuk gelişimi ve eğitimi öğr kalktı.2007 de e.a bölümünden alarak adını okul öncesi öğr çevirdi.yani 2007 itibariyle sözelden alım yok.sadece e.a dan var.e.a. hacetepe içinse ek puan aldığınızı gözönünde bulundurursak (a.öf mezunuysanız) turkce 28,mat 27,sosyal 26 net yapmanız lazım yaklaşık.yani fule yakın.sadece 1. bölümü yapmanız yeterli zaten okul öncesi öğr. için.Merhaba ArkadaŞlar Ben AÖf OkulÖncesİ ÖĞretmenlİĞİnden Bu Sene Mezun Oldum Suanda Kadrosuz Usta ÖĞretİcİ Olarak Bİr KÖy Okulunda GÖrevlİyİm Ama Ben Kendİmİ Dahada GelİŞtİrmek İstİyorum Ve Bu Nedenlede 2008 De Hem Kpss Ye Hemde Öss Ye GİreceĞİm Öss Ye Gİrmedekİ Amacim Çocuk GelİŞİmİ Ve ÖĞretmenlİĞİ Okumak Ve Daha Da İlerde Lİse ÖĞretmenİ Yada Akademİsyen Olmak Bunun İÇİn Gazİ Yada Hacettepeyİ DÜŞÜnÜyorum ArkadaŞlar Bu Ünİversİtelerİn Puanlari Ne Kadar Ve Bu Puanlari Alabİlmek İÇİn Ne Kadar Net Yapmak Daha DoĞrusu Nerden Ne Kadar Soru ÇÖzmem Lazim ÖrneĞİn SÖzelden Mİnİmum Ne Kadar Sayisaldan Mİnİmum Ne Kadar Yardimci Olursaniz Sevİnİrİm
ben lise 3 deyim lise 4 de sınava giricez ve şu puanları lise 1 den beri araştırıyorum bakıyorum takip ediyorum artık her bakışımda birazda umudum gidiyo çok yüksek kazaamayacağımı düşünüyorum bide satajımız falan oluyo diğer dersler derken ÖSS ye hazırlanmak çok zor