Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

üfleme tekniği ile çalışma (pipet-sulu boya)

Tepki Skoru
2
sulu boya ya da guaj boyayı sulandırarak yapabilirsiniz.
çalışma çok yaratıcı ve eğlenceli :) sonuçları şaşırtıcı ve çok güzel herkese kolay gelsin :)

yabancı siteden alıntıdır.

Ekli dosyalar

Tepki Skoru
2
Biz sulu boyayla yapmıştık fırçayı biraz sulu bırakarak kağıdın her yerine damlattık daha sonra çocuklara pipetleri dağıttık ve üflemeye başladılar:) serbestti yani buradaki gibi şekil oluşturarak yapmamıştık ama baya eğlenmişlerdi.:) Tabi bunları daha çok beğendim :)

Tepki Skoru
3
daha bugün yaptık üfleme çalışmasını :) ama fotoğraf makinem yanımda değildi, inşallah paylaşırım daha sonra...gerçekten çok kolay, zevkli bir çalışma. teşekkürler dilara...

Tepki Skoru
0
bizimkileri duyar gibiyim '' öğretmenim ben baçamaam(yapamam demek.)''

Tepki Skoru
0
Bende uzay konusunu işlerken üfleme tekniği ile uzaylı yaptırmıştım. Çocuklara farklı geldiği için çok keyif aldılar. Yaptırmanızı öneririm.

Tepki Skoru
2
bizimkileri duyar gibiyim '' öğretmenim ben baçamaam(yapamam demek.)''
Yapacaklarına inanıyorum hocam :)

Bende uzay konusunu işlerken üfleme tekniği ile uzaylı yaptırmıştım. Çocuklara farklı geldiği için çok keyif aldılar. Yaptırmanızı öneririm.
Uzaylıyı merak ettim hocam elinizde varsa bizimlede paylaşır mısınız? Evet keyif alarak katılıyorlar :)

Tepki Skoru
0
Bay Becerikli yapmıştı bunuuu. Hatırlattığınız için çok teşekkürler yaptıracağım inşallah.

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle