Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Üds konusunda yardimci olacak var mi???

Tepki Skoru
0
ben marttaki üds ye girecem ama daha başlayamadım bana yardımcı olacak arkadaşlar var mı?

Nihal EROĞLU

YÖNETİM EKİBİ
Yönetici
Tepki Skoru
26
ben ilk defa kpds ye girdim 2. dönem tekrar üds ve kpds ye gireceğim. açıkcası alt yapım yok denecek kadar az idi özel ders aldım Balıkesir üniversiteden bir hocamızdan 2 ay gibi bir süre haftada 2 gün derse gittim sadece sınavda sorulan sorulara taktik olarak nasıl yaklaşmamız ile ilgili idi bana açıkcası çok faydası oldu ilk denemede 50 barajını geçerek 52 aldım :) . eğer ki alt yapınız var ise grammer bilginiz var ise kesinlikle tavsiyem bulunduğunuz ilde sınav taktiği çalıştıran bir hoca bulmanız. ben bilmeden hocam sayesinde 52 aldıysam :) ingilizcesi olanlar kim bilir kaç alır.

şöyle diyeyim yıllardır üds ve kpds ye çalışan arkadaşım vardı 30-40 civarı aldı defalarca ama bu nunav taktiği ile son girdiği sınavdan 76 puan aldı kpds den :)

Tepki Skoru
0
nihal hocam benim arkdaşım gümüşhane üniversitesine araştırma görevlisi olarak kabul edildi.üds ve kpds ye hazırlanıyo şu an.taktik veren hocanız herhangi bir kaynak kitap önermiş miydi.yoksa sadece kendi bilgileriyle mi bişeyler anlattı.yardımcı olursanız çok seviniriz.arkadaşımın sınavdan 65 alması gerekiyo çünkü...

Tepki Skoru
0
hocam kabul edildikten sonra dil puanı veriliyor mu anlamadım da ssaassrrre

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00