Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Ücretli öğretmenlik

Tepki Skoru
0
arkadaşlar ben okulöncesi 3 sınfa geçtim ücretli öğretmenliğe başvurmayı düsünüyorum açıköğretimden bir belge almamı söylediler açıköğretimden ne adı altında belge alıcam yardımcı olursanız sevinirim

Tepki Skoru
0
açıköğretimde okuduğuna dair aöf belgesi açıköğretim bürosunda alabiliyosunuz Allah yardımcınız olsun

Tepki Skoru
0
reyhilan açıköğretimden isterken açıköğretimlere ne söyliycem açıköğretim 3 sınıfta okuduguma dair belge istiyorumu diycem tesekürler sizinde allah yarmımcınız olsun

Tepki Skoru
0
evet başvurabılınıyo açık varsa alınnacak bulundugunuz bölgede dediler

Tepki Skoru
0
önlisans yazısı alınınca kayıt silinirmi kafam karıştı biraz

Tepki Skoru
0
arkadaşlar ben okulöncesi 3 sınfa geçtim ücretli öğretmenliğe başvurmayı düsünüyorum açıköğretimden bir belge almamı söylediler açıköğretimden ne adı altında belge alıcam yardımcı olursanız sevinirim
1 ve 2 sınıfı alttan ders bırakmadan gectıysen önlisans yazısı istiyorsun...

Tepki Skoru
0
arkadaşlar önlisans yazısının yanınada öğrenim belgeside almamız gerekiyomu bilyomusunuz ücretli öğretmenlik için açıköğretimden ilçedeyim geliş gidis yapmam zor bilgisi olan varsa yardımcı olursa sevinirim

Tepki Skoru
0
evet almalısın.zor bi şey değil diğerini almışken onu da belirtirsin verirler ;)

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle