Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Ücretli öğretmenliğe hayır

Tepki Skoru
0
evet tamam hangi okuldan mezun oldugun önemli olabilir.ama herkesi aynı yere koymak çok yanlış..bende aöf 4.sınıftayım ve benim bir dersim kaldı onuda bütünlemede 2 puanla bıraktılar yani örgünde olsak hocaya söyleyip belki 2 puan alabilirdik:( ama burda öle bi sansımız bile yok ögretmen olamaz gibisinden konusan arkadaslar inanın bizde çok zor dönemlerden geçtik..
:congratulationscut4:congratulationscut4işte bu söze :congratulationscut4
kimsenin diyecek lafı olamaz..

MUK

Tepki Skoru
0
kimse alınmasın ama birkere herşey baştan yanlış hem açık öğretim oku hem öğretmen gibi çalış sonrada 30 yada 40 puanla öğretmen olmak iste olacak işmi 72 puanla arkadaşım erzurumun bi köyünde 84 puanla bi arkadaşim malatya nın bi köyünde bunun yanında 52 punlı bir arkadaşim izmir merkezde pes yani öncelikle bu sözleşmeler iptal olsun herkez aynı anda eşit şartlarda başvuru yapsın bu adaletsizlik kalksın ayrıca eğitimin kalitesi düşüyor önüne geleni öğretmen yaptılar
bilgileri doğru aktarırsak iyi olur arkadaşım,izmir de 52 puanla atanan yok,hiçbir zaman da olmadı malesef.bende hiçbir bilgisi olmayan insanların öğretmenlik yapmasından yana değilim ama kpss bunu ölçebilecek bir sınav değil,dünyanın hiçbir yerinde devlet kendi yetiştirdiği öğretmenine yeterlilik sınavı yapmıyor.açıköğretim ayrımı bencede çok yanlış,inan bu fırsat kime sunulsa balıklama atlardı,ayrıca emin ol örgün eğitimden daha az zor değil.

Tepki Skoru
0
benim bildiğim kadarıyla eğitimsen ücretli öğrtlik için dava açtı

Tepki Skoru
0
arkadaşlar ücretliye başvuru yapmayın sakın bakın kasım ataması zora girecek boşluğu kendi ellerimizle doldurmayalım 2 haftaya kadar alım olup olmayacağı kesinleşir 4 sınıfta okuyanlarında ücretliye başvuru yapmaları engellenmel, çünkü onlar bu boşluğu doldurmaları demek bizim atanmamızın zorlaşıtrması demektir biz atanamassak onlar için engel oluşturacağız onlar bizden daha şanslı olacaklar seneye çünkü biz bu sene atandığımız zaman seneye mezun az olacağı için kpss şartı bile aranmadan hepsi atanacak bu 4. sınıflar için büyük bir şans bizim gibi ter dökmeyecekler kpss ye çalışarak

Tepki Skoru
0
evet eğitim sen dava açtı bizde birşeyler yapsak diyorum ama ne yapabiliriz diyede düşünüyorum eğitim seni harekete geçirmeliyiz faks çekelim durumumuzu belirtelim zaten önlisans çalıştırmaları yasal değil anasınıfın da çalışabilmek için sözleşmeli yada kadrolu olma şartı getirildi bu yüzden usta öğreticilik iptal edildi sözleşmeli kadrolu dışındakilere bağımsız sınıf verilemez denilerek usta öğreticilik iptal edildi arkadaşlar bu konuda bişeyler yapalım usülsüzlük var sizlerden bu konuda ne yapabileceğimize dair fikir üretmenizi bekliyorum

Tepki Skoru
0
arkadaşlar bahsedilen usta öğretici-ücretli aslında vekil öğretmenlik tir.İşleyişte eğitimci özellikleri taşıyan kişi yapabilir.MEB.alakası yok.Görevlendirme İl veya İlme MEM lerin açık veya görev (rapor,izin vbg ) dışında kalan öğretmenlerin yerine yaptığı görevlendirmedir.ayrıca görevlendirmeler için hiçbir şey şu an için yapılamaz.kazanılmış hak geri iade edilemez.Yürütmeyi durdurma için idare mah.açılacak davanın süresi olay tarihinden sonra yedi gündür.Sonuçlanmasıda o kadar kısa süre değildir.Bölgesine göre değişir.

Tepki Skoru
0
Devlet memurluğu statüsü için MEB-Sağlık vbg.alınacak her branş sayısı bellidir.Fakat herşeyin ucu Maliye bakanlığındadır.Para yı veren orası olduğu için heryolun bası ve sonu orasıdır.Diğer birimler personel almak istiyor.Maliye para vermediği için ne yapabililer ki.

Tepki Skoru
0
arkadaşlar inşallh sendika ücretli öğretmenliğe dava açar da hakkımız bu şekilde aranmış olur.DUA EDELİM DE KASIMDA ATAMAMIZ OLUR İNŞALLH.ben azda olsa kasımdan ümitliyim
ALLAH hepimizin yardımcısı olsun..........
atanmayan okulöncesi arkadaşım kalmaz inşallh.

Tepki Skoru
0
arkadaşlar inşallh sendika ücretli öğretmenliğe dava açar da hakkımız bu şekilde aranmış olur.DUA EDELİM DE KASIMDA ATAMAMIZ OLUR İNŞALLH.ben azda olsa kasımdan ümitliyim
ALLAH hepimizin yardımcısı olsun..........
atanmayan okulöncesi arkadaşım kalmaz inşallh.
aminnnnnnnnnnnnnn......

Tepki Skoru
0
ArkadaŞlar Ücretlİ ÇaliŞmada bİl e torpİİll dÖnÜyor dİploma notu ve kpss bİ Önemİ kalmiyo

Tepki Skoru
0
arkadaşlar eğitim öğretim ödeneğini alan var mı

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00