Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Ücretli öğretmenlerin 29 Ekim bayramına katılma zorunluluğu var mı

Tepki Skoru
0
törende görevim yok sınıfım gelmeyecek. gelme zorunluluğum var mı

Nihal EROĞLU

YÖNETİM EKİBİ
Yönetici
Tepki Skoru
25
ücret verilmeyecek ise katılmaua bilirsiniz hocam

Nihal EROĞLU

YÖNETİM EKİBİ
Yönetici
Tepki Skoru
25
hocam ücretli öğretmenlik yapanlara resmi bayramda ek ders verilmiyormuş gitmeye bilirsiniz. bizim okuldaki ücretli çalışan öğretmenimiz de gelmeyecek miş.

Tepki Skoru
3
ben de ücretli öğretmenlik yapıyorum,müdürümüz,katılımın isteğe bağlı olduğunu söyledi...

Tepki Skoru
0
benim bildiğim ücretli sözleşmeli kadrolu farketmez, siz bir sınıfın öğretmenisiniz ve okulu sınıfı temsilen katılmalısınız...eğer ki müdürünüz katılmıyorsunuz diyorsa durum başkadır ama bunun dışında Cumhuriyet Bayramı gini çok özel bir bayramı yaşamak ve yaşatmak için bence ücrete bakılmaksızın orda olunmalı ki ücret veriliyor:)

Nihal EROĞLU

YÖNETİM EKİBİ
Yönetici
Tepki Skoru
25
aslıhan hocam ücret verilmiyor ücretli öğretmenlik yapanlara

Tepki Skoru
0
bende milli eğitim müdürüyle konuştuğumda katılma mecburiyetin yok dedi ama vekil müdürümüzün ısrarıyla 29 Ekime katıldım ayrıca ücret alıncak dediler ama bilmiyorum yatmadı bence :S

Tepki Skoru
0
selam size bişey danışmak istiyorum..ücretli öğetmenlik görevine 3 sene aradan sonra bu sene yeni başladım..gittiğim köyün ne ulaşımı vardı ne anasınıfı..bana lojman verilcek dediler gittiğimde kira oldu..anasınıfına 1 buçuk ay sonra eşyalar anca geldi sınıfı hep kendim süsledim..geçen gün oraya kadrolu anasınıfı öğretmeni geleceğini duydum benim şimdi ne yapmam lazım ?? :S

Tepki Skoru
0
Hiç birşey yapamıyorsun hocam yapamazsın da bunun şartları zaten başından belli kabul edersen Ücretli çalışıyorsun.

Nihal EROĞLU

YÖNETİM EKİBİ
Yönetici
Tepki Skoru
25
selam size bişey danışmak istiyorum..ücretli öğetmenlik görevine 3 sene aradan sonra bu sene yeni başladım..gittiğim köyün ne ulaşımı vardı ne anasınıfı..bana lojman verilcek dediler gittiğimde kira oldu..anasınıfına 1 buçuk ay sonra eşyalar anca geldi sınıfı hep kendim süsledim..geçen gün oraya kadrolu anasınıfı öğretmeni geleceğini duydum benim şimdi ne yapmam lazım ?? :S
üzgünüm öğretmenim ama yapılacak birşey yok. kadrolu ve sözleşmeli atama olsun diye o yüzden usta öğretici olarak çalışmayalım diyorduk . sizin adınıza üzüldüm o kadar emek verdiniz.

Tepki Skoru
0
Ücretli Öğretmenlerin resmi tören kutlamalarına katılma zorunluluğu yoktur hocam....

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle